Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 2016 Tabi ki hep beraber Oldu şimdi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Süleyman Ünal Yanıtlama zamanı: Eylül 21, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 21, 2016 Sabah sabah..... 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Eylül 21, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 21, 2016 39 dakika önce, Süleyman Ünal yazdı: Sabah sabah..... Bir adam sabah sabah soğan yiyebiliyorsa o adamla ölüme bile gidilir 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Süleyman Ünal Yanıtlama zamanı: Eylül 24, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 24, 2016 Bilin bakalım ne pişiriyorum? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Eylül 24, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 24, 2016 Uscuukkk... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 24, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 24, 2016 37 dakika önce, Süleyman Ünal yazdı: Bilin bakalım ne pişiriyorum? Sucuk içi ise o pişirirken çatal ile ezmek lazım gelir bey 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Süleyman Ünal Yanıtlama zamanı: Eylül 24, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 24, 2016 14 dakika önce, Yakup Çağatay yazdı: Sucuk içi ise o pişirirken çatal ile ezmek lazım gelir bey Bravo valla Yakup. Sende Kayseri'lilik var galiba. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Eylül 24, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 24, 2016 1 dakika önce, Süleyman Ünal yazdı: Bravo valla Yakup. Sende Kayseri'lilik var galiba. Ben ne dedim? Brokoli mi dedim? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 24, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 24, 2016 2 dakika önce, Süleyman Ünal yazdı: Bravo valla Yakup. Sende Kayseri'lilik var galiba. Baba burada büyüdü akrabalar da var hatta şuan Kayserideyim Akşam dönüyorum. 1 dakika önce, Serdar Eryürekli yazdı: Ben ne dedim? Brokoli mi dedim? Sucuk değil içi ama öyle diyeceksin ki doğru olsun 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Eylül 24, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 24, 2016 2 dakika önce, Yakup Çağatay yazdı: Sucuk değil içi ama Heee tamam. Onu duymamıştım işte. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 24, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 24, 2016 1 dakika önce, Serdar Eryürekli yazdı: Heee tamam. Onu duymamıştım işte. Kıyma, sarımsak ve baharatı uygun oranda karıştırılır ve buzlukta stoklanır sonra böyle azar azar ezerek pişirilir. Piyasa sucuklarından iyi. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Eylül 24, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 24, 2016 3 dakika önce, Yakup Çağatay yazdı: Kıyma, sarımsak ve baharatı uygun oranda karıştırılır ve buzlukta stoklanır sonra böyle azar azar ezerek pişirilir. Piyasa sucuklarından iyi. Zaten bizim burdaki ev yapımı sucuklara benziyor. Her yerde bulunmuyor, tadı çok güzeldir diğer sucuklardan. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Süleyman Ünal Yanıtlama zamanı: Eylül 24, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 24, 2016 10 dakika önce, Serdar Eryürekli yazdı: Zaten bizim burdaki ev yapımı sucuklara benziyor. Her yerde bulunmuyor, tadı çok güzeldir diğer sucuklardan. Dün akşam kendim yaptım. Baharat karışımı Kayseri'den bir tanıdık vasıtasıyla hazır geldi. Kıyma kurbanlık etten orta yağlı çektirdim. Kafi oranda dövülmüş sarımsak ekledim. Bir leğende kıvama gelene kadar az az su ekleyerek yoğurdum. Porsiyonlara bölerek buzluğa attım. Sabah için bir porsiyonu bıraktım. Afiyetle yedim. İşin sırrı elbette baharat karışımında. Bir deÇağatay'ın dediği gibi eze eze pişirilmeli. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Eylül 25, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 25, 2016 Bir kumru yiyelim bari. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Süleyman Ünal Yanıtlama zamanı: Eylül 25, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 25, 2016 İçi tamam da ekmek kısmı; cık! Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap