Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2016 19 dakika önce, Mert Yürüyen yazdı: Atese veririm buralari... Mert in aşağı tavandan tamam, kıracaksın bir yerini şimdi. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2016 Sen bırak bu başlığı. Hayırlısıyla op ne zaman ? 1 ay sonra inş abi bu ay işler çok yoğun antifiriz satışı yoğunluğu var bitsin hemen gidecem 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Yürüyen Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2016 22 dakika önce, Serdar Eryürekli yazdı: Mert in aşağı tavandan tamam, kıracaksın bir yerini şimdi. dur kaçma, 10 dk ya geldim 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Ekim 13, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 13, 2016 5 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Süleyman Ünal Yanıtlama zamanı: Ekim 13, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 13, 2016 12 dakika önce, Serdar yaman yazdı: Başlığa girmemek için 5 dakikadır direniyorum ama yapamadım girdim. Arkadaş bu nedir böyle. Allah adamı taş eder taş. Akşam eve geldim ne göreyim , haşlanmış patates ve buğday çorbası ve mahkeme duvarı gibi bir surat. Ağır diyet var anlayacağınız. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Olcay Sert Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2016 13 saat önce, Süleyman Ünal yazdı: Ağır diyet var anlayacağınız. emoji CUK oturmuş 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2016 Paçanga mı?? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2016 1 dakika önce, Serdar Eryürekli yazdı: Paçanga mı?? @Hakan H. kooooooş bitiriyor bak demedi deme. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hakan H. Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2016 @Hakan H. kooooooş bitiriyor bak demedi deme. Yettim gari heyttt çekilin ben geldim paçanga dami yemeyakkk... 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2016 Şşşş kaldı mı kaldımı çayım nerde [emoji23][emoji23] 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2016 Şşşş kaldı mı kaldımı çayım nerde [emoji23][emoji23] Kalır mı hiç. Hakan abi yedi hepsini. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2016 En son paçangayı 15 Temmuz'da yiyordum. Bitmişti o ara gerçi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2016 Mert bıraksa 2 Ekim'de de yeterince vardı ama adam gidip başında bekledi yeni çıkanları. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2016 Aa doğru o da varmış,bana kalmamıştı sanırım veya ufak yedim. Ama unutmuşum sayılmaz o eğer yemişsem. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2016 Mert bıraksa 2 Ekim'de de yeterince vardı ama adam gidip başında bekledi yeni çıkanları. Bir ara getirmeye gitmişti dimi. Benim tabaktakileri yiyince yerine yenisini getirecekti. Sahi sonra noolmuştuuu 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap