Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2016 @Gürkan Çakıroğlu hocam olmuş mu ? iyi öğrenmiş miyim? [emoji4] İrmik helvası mı oooooYemedik kuymuğu gıcıklık olsun [emoji23][emoji23] 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2016 Şimdi, testuser yazdı: hocam olmuş mu ? Eline sağlık ? Güzel görünüyor, eminim tadıda güzeldir... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Süleyman Ünal Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2016 27 dakika önce, testuser yazdı: @Gürkan Çakıroğlu hocam olmuş mu ? iyi öğrenmiş miyim? Tarif var mı tarif? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2016 11 dakika önce, Süleyman Ünal yazdı: Tarif var mı tarif? Mısır unu, doğal tereyağı ve kolot peyniri temin ediniz. Yapması basit. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2016 Neee el yapımı sucuk muu 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yahya Akman Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 2016 4 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Süleyman Ünal Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2016 (düzenlendi) Eve geldim bu güzellike karşılaştım. Tek tek yaprakları sıyırmak bi süre sonra işkenceye dönüşse de o göbeğine ulaşmak yok mu, zafer kazanmış gibi oluyor insan. Aralık 25, 2016 Süleyman Ünal tarafından düzenlendi 4 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2017 Acıktık sankiii 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Süleyman Ünal Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2017 Bir saat önce, Serdar Eryürekli yazdı: Acıktık sankiii Doyduğunu gören var mı? ?? 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Süleyman Ünal Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 2017 (düzenlendi) Hani bekarlık sultanlıktı? Bu arada ayrıntıya dikkat Ocak 25, 2017 Süleyman Ünal tarafından düzenlendi 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Teoman S. Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 2017 Hani bekarlık sultanlıktı? Bu arada ayrıntıya dikkat Ya çok şaşırdım. Senin yemekte yumurta menüsü. Nerden buldun yumurtaları? Çift sarılı varmı? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yahya Akman Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 2017 Hani bekarlık sultanlıktı? Bu arada ayrıntıya dikkat Afiyet olsun fordçuların EFE'si. Ben ayrıntı goremedim bildigin yumurta en fazla çift sarılidır.Not: hasan ekin aklıma geldi fordçular deyince [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Süleyman Ünal Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 2017 8 dakika önce, Yahya Akman yazdı: Afiyet olsun fordçuların EFE'si. Ben ayrıntı goremedim bildigin yumurta en fazla çift sarılidır. Not: hasan ekin aklıma geldi fordçular deyince Bilemedin tek sarılı hepsi. Daha önemli bir ayrıntı var. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih O. Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 2017 Şimdi, Süleyman Ünal yazdı: Bilemedin tek sarılı hepsi. Daha önemli bir ayrıntı var. Ördek yumurtası mı yoksa abi ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Süleyman Ünal Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 2017 10 dakika önce, Semih O. yazdı: Ördek yumurtası mı yoksa abi ? Yoğhh artık. @Yakup Çağatay görse bilirdi. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap