Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 2017 3 dakika önce, Süleyman Ünal yazdı: Maalesef tam tersi. Ufak, açık renk ve daha parlak olanlar doğal. Diğerleri katkılı. Asıl yumurta rengi o iki adet olanınkiler. Diğerleri zorlama renklendirilmiş olanlar. Tadından anlarıM 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih O. Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 2017 Şimdi, Süleyman Ünal yazdı: Yok öyle değil. Akşam üzeri eve geldiğimde baktım dolapta birkaç tane doğal olandan var. Dedim bu beni kesmez. Gittim kümese baktım. Yumurtlamamış namussuzlar, ya da her zaman olduğu gibi alt komşumuzun çocukları aşırmış. Böyle olunca mecburen karışım yaptık. Ama aynen göründüğü gibi pişince önce doğalları sonra da diğerlerini yedim. Ohhh bir güzel karnım doydu. Şimdi bu beni kesmez diye gidip bakkaldan yumurta aldıysan bu dramdır. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Süleyman Ünal Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 2017 Şimdi, Semih O. yazdı: Şimdi bu beni kesmez diye gidip bakkaldan yumurta aldıysan bu dramdır. Başıma gelmedi değil. Daha doğrusu hanımın başına geldi. Benim depo evin altında. Her zaman az çok yumurta olur. Ertesi hafta fiyatlar düşecek diye tüm yumurtayı pazara satmaya götürmüştüm. O günde hanımın misafiri geleceği için kek falan yapmak için yumurta lazım olmuş. Dolapta ve depo da olmadığı için bakkaldan almış garibim. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yahya Akman Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 2017 Zorla mı çağırdık la. Kendin atladın geldin. Sen git BMV mevzusuna takıl. Çerezini çayını bol tut, zira o konu kolay kolay bitmez. Sabahtan beri bi yumurtadır gidiyor. Gizem kattın iyice olaya. Meğersem gezen yayla tavuğu yumurtasıymış mevzuu. Çay da demlemedin zaten. [emoji15] [emoji33] Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Süleyman Ünal Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 2017 Şimdi, Yahya Akman yazdı: Sabahtan beri bi yumurtadır gidiyor. Gizem kattın iyice olaya. Meğersem gezen yayla tavuğu yumurtasıymış mevzuu. Çay da demlemedin zaten. Sen hala burada mısın? Noldu konu sahibi seni kovdu mu BMW mevzuundan Neyse gel hadi gel. Ben sana demlik demlik çay yaparım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yahya Akman Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 2017 Sen hala burada mısın? Noldu konu sahibi seni kovdu mu BMW mevzuundan:kıhkıh: Neyse gel hadi gel. Ben sana demlik demlik çay yaparım. Mtv si ödenmiş araba satıyormuş. Şuan onu irdeliyorum. Mtv ödemeden araç satabiliyormuyduk? [emoji33][emoji23] [emoji23] [emoji23] 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 2017 Gol mü var, ses geldi ? Şimdi, Yahya Akman yazdı: Mtv si ödenmiş araba satıyormuş. Şuan onu irdeliyorum. Mtv ödemeden araç satabiliyormuyduk? Şimdi, Süleyman Ünal yazdı: Sen hala burada mısın? Noldu konu sahibi seni kovdu mu BMW mevzuundan Neyse gel hadi gel. Ben sana demlik demlik çay yaparım. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 2017 Gol mü var, ses geldi [emoji41] Bi çığlık duydum sanki ne taraftan geldi [emoji85] 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 2017 Şimdi, Serdar yaman yazdı: Bi çığlık duydum sanki ne taraftan geldi Ben tuvalete girmiştim, kaçırdım ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Süleyman Ünal Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 2017 Şimdi, Gürkan Çakıroğlu yazdı: Gol mü var, ses geldi ? Şimdi, Yahya Akman yazdı: Yok ya direkten döndü. Konu aktif Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 2017 Yok ya direkten döndü. Konu aktif[emoji14] Kazanana yumurta var mı [emoji236] Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Süleyman Ünal Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 2017 Şimdi, Serdar yaman yazdı: Kazanana yumurta var mı Sana özel ayarlıyacağım, daş düşüren cinsinden. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yahya Akman Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 2017 Sana özel ayarlıyacağım, daş düşüren cinsinden. Aracında petlas olanlar yumurtalarını kırmadan tasıyormuş. Her sabah yumurta yiyen protein zenginliginden dolayi focus satıp bmw alabiliyor. Protein var huzur var. [emoji23] [emoji23] [emoji23] Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Süleyman Ünal Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 2017 Şimdi, Yahya Akman yazdı: Aracında petlas olanlar yumurtalarını kırmadan tasıyormuş. Her sabah yumurta yiyen protein zenginliginden dolayi focus satıp bmw alabiliyor. Protein var huzur var. Sana iki konu fazla geldi galiba. Bir bardak demli çay iç de kendine gel. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 2017 Sana özel ayarlıyacağım, daş düşüren cinsinden. Öyle bir haldeyim ki deşme yaramı [emoji216] 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap