Olcay Sert Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2017 Kayınvalidem gelmiş hoşgelmiş 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2017 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Süleyman Ünal Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2017 @Ahmet A. bu kavurmalı pizzanın tarifi mi oluyor şimdi? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2017 Şimdi, Süleyman Ünal yazdı: @Ahmet A. bu kavurmalı pizzanın tarifi mi oluyor şimdi? Tarif değil de yapım aşaması gibi bişey Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Süleyman Ünal Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2017 Şimdi, Ahmet A. yazdı: Tarif değil de yapım aşaması gibi bişey Yok ben direkt tarif almış oldum. 3 ceşit biberi resimde görüldüğü gibi doğruyoruz. Bir domatesi ufak parçalar halinde kesiyoruz. Bir miktar kaşar peyniri rendeliyoruz. Hazır aldığımız pizza hamurunu borcama sıvayıp önce kavurma sonra biberler en sonunda da kaşarı serpiştirip fırına veriyoruz. Yaklaşık 45 dk 200 derecede pişirip afiyetle yiyiyoruz. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Olcay Sert Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2017 Burası neresi (ilk defa tattım müptelası oldum) İpucu hayvanın en çok hareket eden yeri 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2017 Burası neresi (ilk defa tattım müptelası oldum) İpucu hayvanın en çok hareket eden yeri [emoji4] Kalp?? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Süleyman Ünal Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2017 Ooo @Olcay Sert bir tabak yürek yemiş, kaçın ?? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Olcay Sert Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2017 50 dakika önce, Serdar Eryürekli yazdı: Kalp?? Yanlış cevap başka tahmin alalim --0 dakika sonra eklendi-- 15 dakika önce, Süleyman Ünal yazdı: Ooo @Olcay Sert bir tabak yürek yemiş, kaçın ?? Yürek çok severim ciğer gibi bulunca yerim bu başka bisi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2017 beyin.dll 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Zafer Yusoğlu Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2017 Hayvan dişimi erkek mi? Aklımda deli cevaplar 4 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Olcay Sert Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2017 (düzenlendi) Şimdi, Yakup Çağatay yazdı: beyin.dll Haşlamasi çok güzel Şimdi, Zafer Yusoğlu yazdı: Hayvan dişimi erkek mi? Aklımda deli cevaplar Dana yada inek koç yumurtası değil Bı ipucu daha vereyim çoğu kasap satılmıyor diye kendileri yiyor. Pişirmesi oldukça zahmetli. Osmanlı mutfağında yeri var. Ceviz ve kayısı ilede sunum yapılıyor Eskiden balıkçıların kalkan satılmıyor diye yedikleri gibi Mart 16, 2017 Olcay Sert tarafından düzenlendi Otomatik tamamlama hataları Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Sezgin Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2017 Kuyruk mu? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Olcay Sert Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2017 Şimdi, Onur Sezgin yazdı: Kuyruk mu? Koptu dananın kuyruğu tebrikler Bu kadar lezzetli olabileceği hiç gelmezdi aklıma hala şaşırıyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Sezgin Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2017 Şimdi, Olcay Sert yazdı: Koptu dananın kuyruğu tebrikler Bu kadar lezzetli olabileceği hiç gelmezdi aklıma hala şaşırıyorum. Et var mıymış orda afiyet olsun... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap