Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Kasım 10, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 10, 2018 Konuyu harbi unuttuk. Hep adaş tan ötürü. 1 saat önce, Süleyman Ünal yazdı: Yeşil fasülye İş yerinde çok sevdiğim!!!!! bir hayv... insan var, yeşil fasülye ye tiki var adamın. Görünce kaçıyor. Arada, götürmesem bile yeşil fasülye getirdim diyorum, ben inene kadar çıkmıyor. Bu işi de 2-3 kişiye örgütlüyorum, rahat yemek yiyoruz. Yoksa sende mi o derece? --4 dakika sonra eklendi-- Boş yapmış olmamayım... 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Süleyman Ünal Yanıtlama zamanı: Kasım 10, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 10, 2018 (düzenlendi) Bir saat önce, Serdar Eryürekli yazdı: Konuyu harbi unuttuk. Hep adaş tan ötürü. İş yerinde çok sevdiğim!!!!! bir hayv... insan var, yeşil fasülye ye tiki var adamın. Görünce kaçıyor. Arada, götürmesem bile yeşil fasülye getirdim diyorum, ben inene kadar çıkmıyor. Bu işi de 2-3 kişiye örgütlüyorum, rahat yemek yiyoruz. Yoksa sende mi o derece? --4 dakika sonra eklendi-- Boş yapmış olmamayım... Ben severim yeşil fasülyeyi normalde ama bu sezon ööğğ dedirtecek kadar çok yedik yahu. Kasım 10, 2018 Süleyman Ünal tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tayfun Göktaş Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 2018 Mercimek Çorbası ve Adana ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Süleyman Ünal Yanıtlama zamanı: Aralık 23, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 23, 2018 @Teoman S. gel, sen seversin ? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Teoman S. Yanıtlama zamanı: Aralık 23, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 23, 2018 Müthiş afiyet olsun 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Aralık 23, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 23, 2018 @Ahmet A. @Serdar Eryürekli Yorumsuz ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
okan ali Yanıtlama zamanı: Aralık 23, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 23, 2018 Adana işi gibi olmasada yoklukta giderr. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
okan ali Yanıtlama zamanı: Şubat 3, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 3, 2019 Cevizli kabak tatlisi ev usulu.. 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Teoman S. Yanıtlama zamanı: Şubat 3, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 3, 2019 (düzenlendi) Afiyet olsun. Tahin? Şubat 3, 2019 Teoman S. tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
okan ali Yanıtlama zamanı: Şubat 17, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 17, 2019 3 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2019 12 saat önce, okan ali yazdı: Neresi burası abi? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
okan ali Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2019 (düzenlendi) 6 saat önce, Mertcan Çelik yazdı: Neresi burası abi? Buyaka SushiCo ama beni sarmadı karışık Adana kebap candır ? ( benim yediğim yengeçliydi belki farklı çeşiti daha hoş olabilir ) Şubat 18, 2019 okan ali tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2019 18 saat önce, okan ali yazdı: Buyaka SushiCo ama beni sarmadı karışık Adana kebap candır ? ( benim yediğim yengeçliydi belki farklı çeşiti daha hoş olabilir ) Deniz ürünleriyle aran iyiyse güzel farklı tatlar da kebapçı için arada bir değişiklikten öteye geçemez. Acıbadem'de Konoha diye bir yer var oranın california roll'larını filan pek sevmiştim ben, soslu tavuk filan da yapıyorlar benim pek tavukla aram yok da arkadaş baya sevmişti. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Olcay Sert Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2019 Sinanpaşasa çin büfe var bizde arada oraya gidiyoz, california roll Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Olcay Sert Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 2019 yemekten sonra seyrettim gene acıktım peeeeh. bi ara antep buluşması mı yapsak Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap