Süleyman Ünal Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 2019 Bir saat önce, Olcay Sert yazdı: yemekten sonra seyrettim gene acıktım peeeeh. bi ara antep buluşması mı yapsak Hayaller Antep sofrası, gerçekler brokoli haşlaması. Pehh!! 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
suat coşkun Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 2019 Bayat ekmeği değerlendirmek için size bir tarif vereyim.Rağmetli annem kahvaltıda bize yapardı.Ekmek ovalaması derler adına.Bayat ekmeği blenderdan geçirin,un ufak olacak.Sonra derin bir teflon tavada bildiğiniz yağda yumurta (tabii yumurtalar @Süleyman Ünal ın yumurtalarından olacak? ) yapın.1 ekmek için 3 yumurta kırabilirsiniz.Yumurtalar az biraz katılaştıktan sonra un ufak olmuş ekmeği üzerine atın ve karıştrın.Derin kap olması çok önemli,karıştırması daha kolay oluyor.Afiyet olsun.. 1 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Süleyman Ünal Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2019 Hanım gelmeden pilavı da yaptım mı tamamdır ? 6 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap