Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2012 Abi d.bakır-antep-urfa-adana-hatay buraların yemeklerinin hepsi hitap ediyor bana zaten dönerler leziz görünüyor tarifinide yaz serdarım görünüs itibariyle aynı yahu dur fotosu olacaktı bulabilirsem 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2012 Ben gelirsem tırşık isterimmmmmmmmmmmmmmmmmm..... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2012 Ben gelirsem tırşık isterimmmmmmmmmmmmmmmmmm..... hahahahahhah abi tırşıkı nerden biliyon yav :zha: (koptum ) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2012 yaw tüm güneydoğuyu adım adım gezen biri var....sen ne sanıyon sen ozaman sümüklünün tekiydin kısa donlu hahahahaa.... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2012 hahahahahhah abi tırşıkı nerden biliyon yav :zha: (koptum ) yaparsanız resmini koyun ya..özledim o yemeği... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2012 mezelerim Kasarli mantarli fırında tavuk 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 2012 Bu akşamki yemeğimiz patlıcan dizme... mis 4 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 2012 Bu akşamki yemeğimiz patlıcan dizme... mis soğan buradayım diyor eline saglik 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 2012 sahtekar herif... makarnayla dvd seyretmeye nolduki bizim zamanımızda o vardı diycem dvd hala içat edilmemişti... 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 2012 Yapmayın bunu cocuklar, ne guzel hareketler bunlar böyle 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 2012 Yapmayın bunu cocuklar, ne guzel hareketler bunlar böyle sen bu taraflara gel diye yapıyoruz abi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Haziran 27, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 27, 2012 sen bu taraflara gel diye yapıyoruz abi Aklımızda ne zamandır bi doğu turu var Serdar'ımda bu sene mecburen erteledik. Seneyede duruma göre bakıcaz artık. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 2012 Hadi sofraya beyler 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 2012 (düzenlendi) Hadi sofraya beyler Afiyet olsun Burdada kelle paça var Aralık 1, 2012 Serdar yaman tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 2012 Yaw arkadaş yapmayın şunu.....Durduk yerde şimdi ...Haydaaa :yemek: Bu arada Afiyet bal şeker olsun......... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap