Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2013 Götürrrr... Buyurun bir gün, beklerim. Beraber götürelim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2013 Buyurun bir gün, beklerim. Beraber götürelim. Sağolasın, inşallah... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2013 Yiyin tabi, Alperen de olsaydı deme hiç, götür ciğerleri.. Seninle Ankara da yeriz Allah kısmet ederse 2014 te tabii... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2013 Seninle Ankara da yeriz Allah kısmet ederse 2014 te tabii... Beklerim bro, mutlaka beklerim hem de... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2013 BUyruunnnn Dayanamadım şunu da ekleyiverim 4 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2013 Yapma bunu Serdar yapma .... 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2013 Zaten var ya, şu 2. resmi koyarken böyle ağzımın kenarından salyalar süzüldü Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Zahid U. Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 2013 BUyruunnnn Dayanamadım şunu da ekleyiverim Şu saatte karnım guruldamaya başlamışken ben niye günün yemeği konusuna girerim ki :D :D 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 2013 İskenderun'a gelinirde künefe yenmez mi 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kerim Kamanoğlu Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 2013 Biri bu konuyu kapatsın:) 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Aralık 27, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 27, 2013 Biri bu konuyu kapatsın:) Bu konu kapanmaaaaazzz )) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Aralık 28, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 28, 2013 eeee bu saatte anca bu gider... 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Aralık 28, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 28, 2013 eeee bu saatte anca bu gider... Bu ne yav bişeye benzetemedim... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
taner eviş Yanıtlama zamanı: Aralık 28, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 28, 2013 bir çeşit bumbar mı acep ?? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Aralık 28, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 28, 2013 bir çeşit bumbar mı acep ?? sayılır, şırdan deniyor buna ama aynı familyadan Bu ne yav bişeye benzetemedim... Sakatat bu, özellikle de içki den sonra herkes buna yönelir. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap