Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 2016 Mardinde teneke kavurması yemeden olmaz. Bizim komşularımız var her yıl tenekeyle kavurma getiriyorlar. Yerken ayılıp bayılıyorum. O nasıl bir şeydir öyle. Tarifi mümkün değil [emoji3] Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 2016 O zaman konu kapanmıştır. 1 ay sonra görüşmek dileği ile... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Teoman S. Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 2016 12 dakika önce, Süleyman Ünal said: Gençken derken? Dur bakalım ben 100'ü geçiyorum. Şöyle deniz kıyısı oldu mu gene yersin Belli olmaz belkide. Genöken Çeşmedeki midyeciler benim patronlardı bardan sonra kalan midyelee çöküyoduk direk bakarsın yazın yine yerik 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 2016 "yediklerimiz yedireceklerimizin teminatıdır" çok iyiymiş Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 2016 Yahu acıktım gece gece Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 2016 "yediklerimiz yedireceklerimizin teminatıdır" çok iyiymiş :kop: [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Süleyman Ünal Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 2016 Şimdi, Gürkan Çakıroğlu said: Yahu acıktım gece gece Atla gel hocam. Yeşilova'da kokoreç yeriz. Sabaha kadar açıklar. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Teoman S. Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 2016 1 dakika önce, Gürkan Çakıroğlu said: Yahu acıktım gece gece Az kaldı bekle 3-5 saat kadar Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 2016 Adaş senin slogan buna benzemiş biraz.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 2016 Adaş senin slogan buna benzemiş biraz.. Bununla ne alakası var La [emoji23][emoji23] Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 2016 3 dakika önce, Süleyman Ünal said: Atla gel hocam. Yeşilova'da kokoreç yeriz. Sabaha kadar açıklar. Onu yiyemiyorum işte İştahım kaçtı gece gece Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 2016 Şimdi, Serdar yaman said: Bununla ne alakası var La La bırak. Aynı hesap... Neyse defolup gidelim bu konudan artık. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Süleyman Ünal Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 2016 (düzenlendi) 3 dakika önce, Serdar Eryürekli said: Adaş senin slogan buna benzemiş biraz.. Bu reklam kesin Adana'dadır. Haziran 5, 2016 Süleyman Ünal tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Teoman S. Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 2016 kokreç yenilmezmi beeee. boklu bağırsak misssssssssssssssss Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Süleyman Ünal Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 2016 1 dakika önce, Gürkan Çakıroğlu said: Onu yiyemiyorum işte İştahım kaçtı gece gece Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap