Alperen G. Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 2016 Alperennn Oooffffffff... Nefis yaaa.. Afiyet olsun basgan.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 2016 Oooffffffff... Nefis yaaa.. Afiyet olsun basgan.. Buyur gel [emoji3] 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 2016 Şöyle başlayalım. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Temmuz 9, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 9, 2016 Ciğer miii 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Süleyman Ünal Yanıtlama zamanı: Temmuz 13, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 13, 2016 Gürkan abiyi gönderdikten sonra mangal yapmaya karar verdim. Patlıcanlar pişsin, sıra etlere gelsin. 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Temmuz 13, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 13, 2016 Gürkan abiyi gönderdikten sonra mangal yapmaya karar verdim. Patlıcanlar pişsin, sıra etlere gelsin. Şimdi burda neden Gürkan abiyi gönderdikten sonra didin [emoji23][emoji23][emoji23] Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Süleyman Ünal Yanıtlama zamanı: Temmuz 13, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 13, 2016 @Serdar yamanOptimum da yediklerini görünce doyuramayız diye korktum. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Temmuz 13, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 13, 2016 @Serdar yamanOptimum da yediklerini görünce doyuramayız diye korktum. Abi top havuzuna yumurta doldurup atsaydın içine Gürkan abiyi sucuk kavurma da ver [emoji3][emoji3][emoji3] 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 13, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 13, 2016 Çantasını takmış koluna uzaktan gören öğretmen der zaten hey Allahım. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Süleyman Ünal Yanıtlama zamanı: Temmuz 13, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 13, 2016 Mırra kadar olmasa da közde kahve de yemekten sonra iyi gider. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Muhammet Karabulut Yanıtlama zamanı: Temmuz 14, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 14, 2016 14 saat önce, Süleyman Ünal said: Gürkan abiyi gönderdikten sonra mangal yapmaya karar verdim. Patlıcanlar pişsin, sıra etlere gelsin. Bunu dün görseydim eve gitmezdim sizden koordinatları alırdım :-) 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Temmuz 14, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 14, 2016 13 saat önce, Yakup Çağatay said: Çantasını takmış koluna uzaktan gören öğretmen der zaten hey Allahım. Hayır hayır çapraz asılmış çanta ben iktidar partisine oy verdim demektir Ben de hep öyle gezerim 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Temmuz 14, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 14, 2016 14 saat önce, Süleyman Ünal said: @Serdar yamanOptimum da yediklerini görünce doyuramayız diye korktum. Süleymannn yedim seni Sen İstanbul'da benim elime düşersin 25 dakika önce, H. Cenk said: Hayır hayır çapraz asılmış çanta ben iktidar partisine oy verdim demektir Ben de hep öyle gezerim Abi sabah sabah yıkıldım 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Süleyman Ünal Yanıtlama zamanı: Temmuz 14, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 14, 2016 Bir saat önce, Gürkan Çakıroğlu said: Süleymannn yedim seni Bilirim yersin... . Şaka bir yana dünkü görüşme kısa da olsa çok mutlu oldum.Sağolasın. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2016 Yaylaya gelip fasulye yiyecek değildik. 7 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap