Teoman S. Yanıtlama zamanı: Eylül 25, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 25, 2016 Bir kumru yiyelim bari. Afiyet olsun da bana çakma kumru gibi geldi. Ekmeğinden dolayı.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Eylül 25, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 25, 2016 Afiyet olsun da bana çakma kumru gibi geldi. Ekmeğinden dolayı.. Bilmem, orijinalini hiç yemedim ki [emoji3] 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Teoman S. Yanıtlama zamanı: Eylül 25, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 25, 2016 İzmire gidersen. Bi Kumrucy Hikmet ya da herhangi birine uğra.. Ekmek mi.. bayat ve taş gibidir 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Eylül 25, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 25, 2016 12 saat önce, Serdar Eryürekli yazdı: Bir kumru yiyelim bari. Kumru diye bunu yiyin sonra bide laf edin 12 saat önce, Süleyman Ünal yazdı: İçi tamam da ekmek kısmı; cık! al işte biliyosundur ama ben bilmeyenler için tekrar yazayım abi. içi tamamda diye bişey yok kumru zaten dışı. Yengen diye içine tamam diyorsan oda olmaz, yengende sosis OLMAZ. salam sucuk kaşar domates. --2 dakika sonra eklendi-- 10 saat önce, Teoman Saraç yazdı: İzmire gidersen. Bi Kumrucy Hikmet ya da herhangi birine uğra.. Ekmek mi.. bayat ve taş gibidir o iş öyle olmaz kumru ikiye ayrılır, izmirde yenecekse kahvaltıda yenir domates beyaz peynir biber olur, köşe başı GEVREKÇİ den yenilebilir. çeşmede yenecekse ılıcada yenir hüseyinde yenir yengen yenir gerisi %99 tırt önüne gelen kumrucu oldu. Bi kere kömürde pişecek ama kömür kullanan yok. Fotodaki gibi karışık sandviçte güzel yenir, oda alsancakta mavi köşede yenir 4 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Teoman S. Yanıtlama zamanı: Eylül 25, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 25, 2016 15 dakika önce, Ozan Kar yazdı: Kumru diye bunu yiyin sonra bide laf edin al işte biliyosundur ama ben bilmeyenler için tekrar yazayım abi. içi tamamda diye bişey yok kumru zaten dışı. Yengen diye içine tamam diyorsan oda olmaz, yengende sosis OLMAZ. salam sucuk kaşar domates. --2 dakika sonra eklendi-- o iş öyle olmaz kumru ikiye ayrılır, izmirde yenecekse kahvaltıda yenir domates beyaz peynir biber olur, köşe başı GEVREKÇİ den yenilebilir. çeşmede yenecekse ılıcada yenir hüseyinde yenir yengen yenir gerisi %99 tırt önüne gelen kumrucu oldu. Bi kere kömürde pişecek ama kömür kullanan yok. Fotodaki gibi karışık sandviçte güzel yenir, oda alsancakta mavi köşede yenir Yumurta / boyoza noldu? Kahvaltıda kordonda yürürken.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Eylül 25, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 25, 2016 8 dakika önce, Teoman Saraç yazdı: Yumurta / boyoza noldu? Kahvaltıda kordonda yürürken.... onun yeri ayrı, olsa da yesek ben zaten kahvaltıda yumurta(rafadan, yada külde pişmiş)+boyoz, akşamına yengen tercih ederim 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Teoman S. Yanıtlama zamanı: Eylül 25, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 25, 2016 Şimdi, Ozan Kar yazdı: onun yeri ayrı, olsa da yesek ben zaten kahvaltıda yumurta(rafadan, yada külde pişmiş)+boyoz, akşamına yengen tercih ederim off off. he birde kumru ve yengen ayrı şeyler bilsinler 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Süleyman Ünal Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 2016 (düzenlendi) @Ozan Kar, @Teoman Saraç şimdi mahalle fırınına gidip sıcak boyoz alacağım, yumurta bol zaten. Onlarda kaysı kıvamında pişince üzerine inceden zeytinyağı gezdirip karabiber ve kimyon da ekeledik mi tamamdır. .... ve kahvaltıda hazır. Eylül 26, 2016 Süleyman Ünal tarafından düzenlendi 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Teoman S. Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 2016 Afiyet olsun. 1 tane fazla benim için yiyin... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Süleyman Ünal Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 2016 Şimdi, Teoman Saraç yazdı: Afiyet olsun. 1 tane fazla benim için yiyin... Sen gel bi tepsi alırız. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Teoman S. Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 2016 İnşallah diyelim.... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 2016 Ah o son lahmacunla künefe dilimini yemeyeceydim 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 2016 Lahmacun diyince... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Süleyman Ünal Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 2016 58 dakika önce, Serdar Eryürekli yazdı: Lahmacun diyince... Benim hanım Urfa'lı. Lahmacun ve çiğ köfte (etsiz olmaz) sıradan menüde, haftada en az bir kere oluyor. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Yürüyen Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 2016 Cumartesi günü bu başlık kilitlenecek! Kimse girmesin, sonuçlarından ben (biz) mesul değiliz 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap