Olcay Sert Yanıtlama zamanı: Mart 17, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 17, 2017 11 saat önce, Onur Sezgin yazdı: Et var mıymış orda afiyet olsun... Kuyruğun ağırlığı, hayvanın kilosuna göre değişiyor. Ortalama bir veya iki kilo geliyor. Ortası kemikli, jelatini bol bir et. Kemiğin ortasında ilik var ki, yahninin tadını bu sihirli yağ veriyor. Kuyruğun sadece üst kısımları kullanıldığı için bir kuyruktan ancak üç-dört dilim çıkıyor. devamı 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Olcay Sert Yanıtlama zamanı: Mart 27, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 27, 2017 kiş 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2017 Yeni bir mekan açılmış, basit malzemelerle on numara lezzet... Adres: oturma odasını geçiyorsun beş adım sonra sağda ? 4 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serkan Z. Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2017 (düzenlendi) ? 10 dakika önce, Ahmet A. yazdı: Yeni bir mekan açılmış, basit malzemelerle on numara lezzet... Adres: oturma odasını geçiyorsun beş adım sonra sağda ? Kilo yapmasa hayatımın geri kalanını patates kızartması ve et köftesi ile geçirebilirim. Hem de gün boyu tüm öğünlerde. Sanırım bu fırında yapılmış. Nisan 1, 2017 Serkan Z. tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2017 Yeni bir mekan açılmış, basit malzemelerle on numara lezzet... Adres: oturma odasını geçiyorsun beş adım sonra sağda [emoji6] Hemşo bununla doydun mu? [emoji15] Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Süleyman Ünal Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2017 Bir saat önce, Serdar Eryürekli yazdı: Hemşo bununla doydun mu? ben de çok merak ettim 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2017 1 saat önce, Serkan Z. yazdı: ? Kilo yapmasa hayatımın geri kalanını patates kızartması ve et köftesi ile geçirebilirim. Hem de gün boyu tüm öğünlerde. Sanırım bu fırında yapılmış. Patates fırında, köfte tavada... 1 saat önce, Serdar Eryürekli yazdı: Hemşo bununla doydun mu? Yediğimi buraya atsam estetik olmuyordu hemso. 4le çarp bu tabağı... 4 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Nisan 5, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 5, 2017 Midyeci açılmışsa... 6 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2017 14 saat önce, Serdar Eryürekli yazdı: Midyeci açılmışsa... Oooohhhh yarasın. Sabah sabah canım çekti şimdi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Olcay Sert Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 2017 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Süleyman Ünal Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 2017 İçindekiler; semizotu, domates ve pul biber. Ayranda ev yapımı yoğurttan buzlukta bekliyor. 4 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 2017 Afiyet olsun abi. Çok güzeldir kesin. Bu arada biz bu konuyu unutmuşuz sanırım. Adaş ameliyat olunca tabi... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 2017 Kıymalısı var mı o gözlemenin? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Süleyman Ünal Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 2017 9 dakika önce, Doğan Kurban yazdı: Kıymalısı var mı o gözlemenin? Kıyma ve soğan koyarsak olur 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 2017 Kıyma ve soğan koyarsak olur[emoji4] E onu da ben mi söyleyim arkadaş. Tüyo verdik işte sevdiğim şeylerin [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap