Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Şubat 9, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 9, 2014 Aynen kardeş Var ya gündüz erken yemek yiyipte akşama bir şey yemeyim diyen biri bu sayfayı görse hakkımızda hiç iyi konuşmaz @Serdar yaman, Olsa gitmez miydi? Bir şu midyeyi sevemedim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Şubat 9, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 9, 2014 Bir şu midyeyi sevemedim Hadi ya, valla kardeş nerede yediğine de bağlı, ben İstanbul'da yedim tadı hala damağımda. Burada da yapıyorlar ama gidipte yemiyorum bile Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Şubat 9, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 9, 2014 Hadi ya, valla kardeş nerede yediğine de bağlı, ben İstanbul'da yedim tadı hala damağımda. Burada da yapıyorlar ama gidipte yemiyorum bile Hiç yemedim ki Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Şubat 9, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 9, 2014 Hiç yemedim ki O zaman İstanbul'a yolun düşerse kendini bir zorla ve dene Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramazan V. Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2014 Balıkesir'e yolunuz düşerse bir oğlak güveci yedireyim sizlere 4 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2014 Ciğercide böyle bir öğlen yemeği olur değil mi ? Kuzu uykuluk, kuzu yürek, kuzu dalak, kuzu ciğer Kavurmaa 4 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2014 Kuzu uykuluk, kuzu yürek, kuzu dalak, kuzu ciğer Kavurmaa Desene kuzunun bütün iç organları burada 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2014 Desene kuzunun bütün iç organları burada Aynen birde bol kekik karabiber :) Kirmizibiber 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Şubat 21, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 21, 2014 Eveeet acıkanlar burayaaa menü de iskender var Buda son haliii 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Şubat 21, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 21, 2014 Bana bunlarla gel işte 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Şubat 21, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 21, 2014 Afiyet olsun 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Mart 6, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 6, 2014 acıktık yahu ne yesek 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Mart 6, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 6, 2014 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Mart 6, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 6, 2014 gözüm görmesin seni kaybol 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Mart 6, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 6, 2014 Yada şöyle bir şey olsaydı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap