Süleyman Ünal Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2017 16 dakika önce, Serdar Eryürekli yazdı: Harbi günün yemeği... Ya siz nasıl... neyse ??? 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
A.Coşar Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2017 Yahu hani bu YMN kilo vermişti... Hani şu Eryürekli zayıflayacaktı... Bunlar yine bir araya geldi. Öf ulan öf... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2017 Yahu hani bu YMN kilo vermişti... Hani şu Eryürekli zayıflayacaktı... Bunlar yine bir araya geldi. Öf ulan öf... Hahahahaha mardin style takılıyoruz --24 dakika sonra eklendi-- 4 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Olcay Sert Yanıtlama zamanı: Ekim 9, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 9, 2017 Hatay günleri 1 - biberli ekmek 2 - içli köfte gibi bişi 3 - ismini bilmiyorum (içi kıymalı) tok olarak gitmeseydik iyiydi... 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Ekim 9, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 9, 2017 Hatay günleri 1 - biberli ekmek 2 - içli köfte gibi bişi 3 - ismini bilmiyorum (içi kıymalı) tok olarak gitmeseydik iyiydi...Oda içli köfte ismi oruk [emoji39] 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Olcay Sert Yanıtlama zamanı: Ekim 9, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 9, 2017 Şimdi, Serdar yaman yazdı: Oda içli köfte ismi oruk çok güzel bişiymiş daha önce hatayı gezmiştim ama bunu yememiştim. gerçi gezdiğim zaman bi ton şey yedik aklımda sadece kağıt kebabı kalmıştı ORUK çok güzelmiş herkese tavsiye. birde bunları acaba istanbulda yapan bi yer varmı? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Ekim 9, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 9, 2017 çok güzel bişiymiş daha önce hatayı gezmiştim ama bunu yememiştim. gerçi gezdiğim zaman bi ton şey yedik aklımda sadece kağıt kebabı kalmıştı ORUK çok güzelmiş herkese tavsiye. birde bunları acaba istanbulda yapan bi yer varmı? Yemek demek hatay demek hatay demek yemek demek 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Ekim 9, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 9, 2017 Hatay dan bahsedilip künefe resmi konmaması Evimin dibiydi ama gidemedik maalesef . O da benim ayıbım. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Olcay Sert Yanıtlama zamanı: Ekim 9, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 9, 2017 2 dakika önce, H. Cenk yazdı: Hatay dan bahsedilip künefe resmi konmaması Kral künefe yoktu olsaydı bi porsiyonda olsa yiyecektik 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Ekim 9, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 9, 2017 Adaşımla dünden kalan --0 dakika sonra eklendi-- Hatay dan bahsedilip künefe resmi konmaması [emoji20] Evimin dibiydi ama gidemedik maalesef . O da benim ayıbım.Boş yok hocam 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Olcay Sert Yanıtlama zamanı: Ekim 9, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 9, 2017 12 dakika önce, H. Cenk yazdı: Evimin dibiydi ama gidemedik maalesef bizde kadıköye gidiyorduk. baktık trafik çok vazgeçtik girdik içeri Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2017 Ben kaçtım 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Ekim 13, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 13, 2017 Hep foto mu payşacağız yahu Gelsin Video... 5 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2017 Tatlısız olur mu? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2017 20 dakika önce, Serdar Eryürekli yazdı: Tatlısız olur mu? Tabi sen git Antep'e, Silifke'ye gittin mi hiç ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap