Jump to content
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız ×
  • Hoş Geldiniz!

    Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

    Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Günün Yemeği :)


Ahmet A.

Önerilen Mesajlar

  • 3 hafta sonra...
  • 3 hafta sonra...
42 dakika önce, H. Cenk yazdı:

neresini yiyoruz bunun ? Vantuzları mı ? 

Hiç yemedim diyerek yeme beni. 

Abicim bu sıcak yağda 12 saat haşlanıyor, sonra özel sosla fırıma giriyor ve sıcak sıcak servis ediliyor. Pamuk gibi oluyor ve her tarafı yeniliyor. Ben balık sevmem ama buraya ne zaman gelsem bunu kaçırmam. 

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Ben balık konusunda tembelim, çoğunlukla lezzeti belirgin olmayan bir et için kılçık ayıklama ile uğraşmam. Mevsiminde iyi lüferi bulursam yerim, iyi kızarmış kıraça istavriti tek lokmada götürürüm, deniz levreğinin filetosunu Arma'da isterim, ama sonuçta balığı sevmem. Üstelik bunu gençliğinde bir çaparide 10-12 kolyos çekmiş, bir gecede yüzün üzerinde lüfer yakalamış, 10 kilo üstü sinaritleri canlı yemle çekmiş, kışın orkinos avına çıkmış biri olarak yazıyorum. 

Omega3'ler sizin olsun, bana B12 yeter. 

Cem Boneval tarafından düzenlendi
  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.