Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2017 Başka bir şey için kalkılır mı beaaaa [emoji4] Adaş sabah antepte katmerde buluşalım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2017 1 saat önce, Serdar yaman yazdı: Adaş sabah antepte katmerde buluşalım O kadar da demedik. Sen ciğere gel. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Süleyman Ünal Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 2017 Somonu kızartalım 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Misafir Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 2017 10 dakika önce, Süleyman Ünal yazdı: Somonu kızartalım Norveç ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Süleyman Ünal Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 2017 Bir saat önce, Zafer Akbs yazdı: Norveç ? Yerli, Karadeniz. Kanlı canlı 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Misafir Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 2017 2 dakika önce, Süleyman Ünal yazdı: Yerli, Karadeniz. Kanlı canlı ohhh miss afiyet olsun. Kim napsın norveçi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2017 Antepten mirabaaaa 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 2017 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Aralık 28, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 28, 2017 Kiremitte ahtapot, en iyisinden. Yer: Marmaris Söğüt Bu da hediyesi: Bir köşede dursun. 6 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Aralık 29, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 29, 2017 10 saat önce, Cem Boneval yazdı: Kiremitte ahtapot, en iyisinden. neresini yiyoruz bunun ? Vantuzları mı ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Aralık 29, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 29, 2017 42 dakika önce, H. Cenk yazdı: neresini yiyoruz bunun ? Vantuzları mı ? Hiç yemedim diyerek yeme beni. Abicim bu sıcak yağda 12 saat haşlanıyor, sonra özel sosla fırıma giriyor ve sıcak sıcak servis ediliyor. Pamuk gibi oluyor ve her tarafı yeniliyor. Ben balık sevmem ama buraya ne zaman gelsem bunu kaçırmam. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Aralık 29, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 29, 2017 5 minutes ago, Cem Boneval said: Ben balık sevmem ama buraya ne zaman gelsem bunu kaçırmam. Balik sevmemek himm... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Misafir Yanıtlama zamanı: Aralık 29, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 29, 2017 35 dakika önce, Cem Boneval yazdı: Ben balık sevmem Hocam büyük kaybın var. Kırmızı etsiz yaşarım ama balıksız yaşayamam. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Aralık 29, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 29, 2017 (düzenlendi) Ben balık konusunda tembelim, çoğunlukla lezzeti belirgin olmayan bir et için kılçık ayıklama ile uğraşmam. Mevsiminde iyi lüferi bulursam yerim, iyi kızarmış kıraça istavriti tek lokmada götürürüm, deniz levreğinin filetosunu Arma'da isterim, ama sonuçta balığı sevmem. Üstelik bunu gençliğinde bir çaparide 10-12 kolyos çekmiş, bir gecede yüzün üzerinde lüfer yakalamış, 10 kilo üstü sinaritleri canlı yemle çekmiş, kışın orkinos avına çıkmış biri olarak yazıyorum. Omega3'ler sizin olsun, bana B12 yeter. Aralık 29, 2017 Cem Boneval tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Aralık 29, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 29, 2017 37 minutes ago, Cem Boneval said: Omega3'ler sizin olsun, bana B12 yeter. Gel bir gun Cunda'ya gidelim. Tekneyle acilip Skuba dalalim, bunyeleri yorup ustune mehtaba Omega3 ile doyalim. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap