Süleyman Ünal Yanıtlama zamanı: Aralık 29, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 29, 2017 12 dakika önce, Servet Ö. yazdı: Gel bir gun Cunda'ya gidelim. Tekneyle acilip Skuba dalalim, bunyeleri yorup ustune mehtaba Omega3 ile doyalim. Ben de balık sevmem, geliyim mi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Aralık 29, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 29, 2017 Just now, Süleyman Ünal said: Ben de balık sevmem, geliyim mi Gel tabi davet mi bekliyor insanlar ben anlamadim yahu 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Süleyman Ünal Yanıtlama zamanı: Aralık 29, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 29, 2017 2 dakika önce, Servet Ö. yazdı: Gel tabi davet mi bekliyor insanlar ben anlamadim yahu Evet Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Sezgin Yanıtlama zamanı: Aralık 29, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 29, 2017 Rakı balık ayvalık forum buluşma teması mükemmel 1 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Aralık 29, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 29, 2017 Balık yerim yemesine ama düşkünlüğüm yoktur. Lakin hamsi denilince akan sular durur; durmak zorundadır zirâ ? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Ocak 3, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 3, 2018 Şuda değişik bir şey. Normal, bildiğimiz et sotenin güveçte pişirilmiş hali fakat güveçte ekmeğin içinde. Geldiğinde ekmeğin üstünden pencere açıyorlar, o arada yazılımlı dizel motor gibi bir duman yükseliyor. Sonra da yarım saat kadar bekleyip yemeye başlıyorsunuz. Güveçte olduğu için kolay soğumuyor tabi. Ama güzel. --1 dakika sonra eklendi-- Foto yan çıkmış biri bir el atarsa çeviriverelim 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Sezgin Yanıtlama zamanı: Ocak 3, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 3, 2018 Gül yaprakları ne için? 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Ocak 3, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 3, 2018 (düzenlendi) Bir saat önce, Onur Sezgin yazdı: Gül yaprakları ne için? Arkadaşım yemeğe odaklansana onu nasıl gördün...Hanımın doğum günüydü o gün. Ocak 3, 2018 Serdar Eryürekli tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Sezgin Yanıtlama zamanı: Ocak 3, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 3, 2018 20 dakika önce, Serdar Eryürekli yazdı: Arkadaşım yemeğe odaklansana onu nasıl gördün...Hanımın doğum günüydü o gün. yemekle işim yok benim karnım doysun yeter... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Sezgin Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2018 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2018 İş hayatına hoş geldin Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Sezgin Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2018 Şimdi, Serdar Eryürekli yazdı: İş hayatına hoş geldin İçim kurudu la.. peynir de yok yanına.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2018 Bir saat önce, Onur Sezgin yazdı: İçim kurudu la.. peynir de yok yanına.. Çay iç çay. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2018 6 dakika önce, Onur Sezgin yazdı: Canım çekti Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2018 Bir saat önce, Serdar yaman yazdı: Canım çekti Sana yasak mı? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap