Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2014 Sac kavurma cekti canim bol sebzeli jirmizi biberli bol bol:( Buyrun gelin yapalım size Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2014 Sac kavurma cekti canim bol sebzeli jirmizi biberli bol bol:( Ooff oooffff oooffff Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2014 Sac kavurma cekti canim bol sebzeli jirmizi biberli bol bol:( Evet can cekmeyecek gibi de degilmis.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2014 Ne obur varmis ya:) aksam yenmeli bu kesinlikle . Ay bayilazam ciddiyim fotografa bak . Cok kotuyum kriz mi geldi ne. Aksami da beklemiyorum bir kac saate fotosunu yuklerim artik. Sizin icinde yiyecegim. Serdar yaman sizin oralarda yasasam sanirim 100 kilo olurdum. Et mangal offf Konuyu baştan sona okumanızı tavsiye etmiyorum Gelen misafirlerimizi bekleriz herzaman :) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2014 Bir baktim adana gordum bi ara... yaza oralarda olacagin 1 kaf haftaligina. Bu arada saniyorum nisanin ilk haftasi Istanbul da egitimim olacak. Neyse yemek yemek yasasain:)))) Mardin'ede bekleriz Nisan'ın ilk haftası buluşmamız var bekleriz o zaman Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2014 Aa cidden mi ama 2 gun kalacagin uydurabilirsem ins.gelirim. Tabi tabi bulusmalar iyidir, katilin.. mardin de guzel.. katilin tabi, gidin.. evet.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2014 E tabi artik bir samimiyet doguyor aramizda her ne kadar kmler olsada iyi niyetli insanlarla tanismak guzel. Kesinlikle... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2014 Bu konu aklıma hep bunu getiriyor: Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2014 Pazar günü kahvaltıda mı yapmıııyaagghhhh 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2014 Ikindi çayı bu da.. 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2014 Wayy gün var demek ki:):)) 4 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2014 Wayy gün var demek ki:):)) Yok abi öylesine 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Sezgin Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2014 Yok abi öylesine he biz de yedik... 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Saruhan Özkan Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2014 (düzenlendi) Çok acıktım ve kolay bir yemek olarak bunu yapmayı tercih ettim hayırlısı Mart 16, 2014 Saruhan Özkan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2014 he biz de yedik... Vallahi ben yedim ve de gayet lezzetliydi... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap