Ramazan V. Yanıtlama zamanı: Mart 17, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 17, 2014 Bende onu soracaktim. Filozof ramo onlar ne. Hangi ayinden bu Ortadaki ana yemek kuzu etli kapama ( tirit denen yemeğe benzer ) Taslarda da kedi kanı var vampiriz biz şaka şaka hoşaf tası onlar 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Mart 17, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 17, 2014 Kendimi kandırıyorum " kan şekerim düştü" diye. heheheheh aynısını bende yapıyorum arada 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
A.Coşar Yanıtlama zamanı: Mart 17, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 17, 2014 heheheheh aynısını bende yapıyorum aradaAğzım boş durunca bu saatlerde beynim ağrımaya başlıyor.Tek sebebi de bu olabilir ancak değil mi Serdar kardeş! 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Mart 17, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 17, 2014 Ama şimdi mangal şiş dendiniz ..peee 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Mart 17, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 17, 2014 Hosaf degil de. Offf 10 gundur ne ekmek ne manti ne tost ne duzgun yemek yemiyorum:(( canim bu saatlerde ozellikle Mangal kuzu sis kofte burger ..... bayilazam Eeeee Mardin'e bekliyoruz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramazan V. Yanıtlama zamanı: Mart 17, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 17, 2014 Hosaf degil de. Offf 10 gundur ne ekmek ne manti ne tost ne duzgun yemek yemiyorum:(( canim bu saatlerde ozellikle Mangal kuzu sis kofte burger ..... bayilazam Ben 3 aydır yemiyorum yahu saydıklarınızı bişey olmaz korkmayın monitore ekmek banmaya devam Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Mart 17, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 17, 2014 Ağzım boş durunca bu saatlerde beynim ağrımaya başlıyor. Tek sebebi de bu olabilir ancak değil mi Serdar kardeş! Aynen abi. Ne yapalım yani bayılıp kalalım mı hayret bişeeeee 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Sezgin Yanıtlama zamanı: Mart 17, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 17, 2014 Saat 10u geçmiş... Sağlığınızı düşünün beyler... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Mart 19, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 19, 2014 Yakında foruma bir restorant sponsor olacak sayemizde bence 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Mart 19, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 19, 2014 Canım çiğköfte çekti.Bol nar ekşili.... Ama etli olmali.. hakiki cig kofte.. hakiki tosun pasa gibi ) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Mart 19, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 19, 2014 Bu öğlen, yine yemek resimlemede geç kaldım :) baktım tabak yine boş, resimlesem bir ton laf :):) Sadece ismini verebileceğim Edirne tava ciğer.. :) peee ki ne peeeee 4 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Burak Çınar Yanıtlama zamanı: Mart 19, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 19, 2014 yarın yoğğğrıyım ben bi Türkçem bozuldu sanki... Hep bunlar kilo Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Mart 19, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 19, 2014 yarın yoğğğrıyım ben bi Türkçem bozuldu sanki... Yoğur baaari Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Mart 19, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 19, 2014 Bu konuyu "Kaç kilosunuz?" veya benzeri bir başlıkla baltalamak istiyorum çok ciddi bir şekilde 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Mart 19, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 19, 2014 yarın yoğğğrıyım ben bi Türkçem bozuldu sanki... Eve sipariş var mi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap