Bekir B. Yanıtlama zamanı: Mart 19, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 19, 2014 Her gün kilomu hiç aklıma bile getirmeden yiyecek tüketebilecek kilodayım):):)) 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Mart 19, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 19, 2014 Her gün kilomu hiç aklıma bile getirmeden yiyecek tüketebilecek kilodayım): ) ) En son ne zaman tartıldın abi? 2 haneli miydi? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Mart 19, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 19, 2014 En son ne zaman tartıldın abi? 2 haneli miydi? Tartıyı bırakalı epey sene oldu:):) 2 haneli kiloyu bırakalı da epey oldu)::)) Onun için rahatım ya:)) peee 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Mart 19, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 19, 2014 Tartıyı bırakalı epey sene oldu:):) 2 haneli kiloyu bırakalı da epey oldu)::)) Onun için rahatım ya:)) peee Aynı ben helal olsun Bekir abi Yemek demişken kahvaltıyla duruyorum yemek yiyelim yolum var daha 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Mart 19, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 19, 2014 Eve sipariş var mi Serdaar serdar hep senin paylastigin fotograflari goruyor deli oluyoruz. Bak bakalim tanidik gelecek mi bu yemek sana, sizin oralarin yemegi. Kendi ellerimle hazirladim. Mihihi... 6 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Mart 19, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 19, 2014 Serdaar serdar hep senin paylastigin fotograflari goruyor deli oluyoruz. Bak bakalim tanidik gelecek mi bu yemek sana, sizin oralarin yemegi. Kendi ellerimle hazirladim. Mihihi... Servet açsana kapıyı :))zile basmaktan parmağım uyuştu:):):) Afiyet bal şeker olsun.... 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Burak Çınar Yanıtlama zamanı: Mart 19, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 19, 2014 Serdaar serdar hep senin paylastigin fotograflari goruyor deli oluyoruz. Bak bakalim tanidik gelecek mi bu yemek sana, sizin oralarin yemegi. Kendi ellerimle hazirladim. Mihihi... Gelek mi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Mart 19, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 19, 2014 Başkan ne yapmışsın sen yav Afiyet bal şeker olsun 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Mart 19, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 19, 2014 Ehu yedik bitti Birsonrakine size de yaparım, beraberce yeriz. 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Mart 19, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 19, 2014 Ehu yedik bitti Birsonrakine size de yaparım, beraberce yeriz. Bu vaatleri daha önce de duyduk. Hatta sinir etme/gaza getirme çabalarım bile vardı da devamı gelmedi... 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Mart 19, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 19, 2014 Bu vaatleri daha önce de duyduk. Hatta sinir etme/gaza getirme çabalarım bile vardı da devamı gelmedi... Biber, Kabak, Patlıcanları kızartma hikayesi olmasa bunu açık havada yapsan çook kral olur çok. Geldinde gelmemi mi dedik? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Burak Çınar Yanıtlama zamanı: Mart 19, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 19, 2014 Bu vaatleri daha önce de duyduk. Hatta sinir etme/gaza getirme çabalarım bile vardı da devamı gelmedi... Mertcan'ım kan şekerin mi düştü Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Mart 19, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 19, 2014 Mertcan'ım kan şekerin mi düştü Bi biskrem mi veriyim nabıyım günün yemeği konusunu silesim geliyor benim zaman zaman. Genel sohbete yemek karıştıranları da banlamalı Biber, Kabak, Patlıcanları kızartma hikayesi olmasa bunu açık havada yapsan çook kral olur çok. Geldinde gelmemi mi dedik? Yaptın çağırdın da "tokum", "yeni yemek yedim", "ben sevmem", filan dedim de haberim mi yok la?Biber,kabak ve patlıcanın 3'ünden kabakla biraz aram var diğerleri olmasa da olur diyecem ne biçim zevkin var diyeceksin şimdi 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Mart 19, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 19, 2014 Serdaar serdar hep senin paylastigin fotograflari goruyor deli oluyoruz. Bak bakalim tanidik gelecek mi bu yemek sana, sizin oralarin yemegi. Kendi ellerimle hazirladim. Mihihi... Şimdi kalktım sofradan Afiyet bal şeker olsun... 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Sezgin Yanıtlama zamanı: Mart 19, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 19, 2014 ben daha bir şey yemedim... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap