Alperen G. Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2014 Şu başlığı gümleticem o olacak 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2014 Şu başlığı gümleticem o olacak Bırakın bari bu bölümde rahatça konuşalım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2014 Bırakın bari bu bölümde rahatça konuşalım Al bak müdür bu, buna konuş diye bi reklam vardı, o geldi aklıma.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2014 O zaman şöyle bir hediyemiz olsun Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2014 O zaman şöyle bir hediyemiz olsun Buna hayır diyemem.. Dünyanın tüm yemekleri bir yana, güzel bir kuru fasülye bir yana.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2014 Akşam eve varıyım ilk iş "kaç kilosunuz" adlı bir başlık açmak olacka. Foruma bir de diyetisyen sponsor bulduk mu tamamdır buralar hızla tenhalaşır 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Nisan 2, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 2, 2014 E boş kalmış buralar 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Nisan 2, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 2, 2014 E boş kalmış buralar Karnıbahar dimi o yanlış görmüyorum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Nisan 2, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 2, 2014 Karnıbahar dimi o yanlış görmüyorum Evet kıymalı karnibahar bu sene son olur herhalde. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Nisan 2, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 2, 2014 karnıbahar yemiyorum ben Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Nisan 2, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 2, 2014 karnıbahar yemiyorum ben Yok canım, yemediğin bisey olmasına şaşırdım Kıymalı sevdiğim tek yemek 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Nisan 2, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 2, 2014 Kiymali yenmez mi be yaaa? Pirasa ve bakla haric tum sebzeleri severim.. Hele de ispanak.. offf Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Nisan 2, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 2, 2014 karnıbahar yemiyorum ben O mu seni yiyor yoksa Ben brokoli hariç yemek seçmem. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Nisan 2, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 2, 2014 Sevdiğim ender sebzelerden. Annem hamur yapıp pişiriyor onu daha cok severim ama daha ugrastirici Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Nisan 2, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 2, 2014 O mu seni yiyor yoksa Ben brokoli hariç yemek seçmem. E ha karnibahar ha brokoli, aynisin yesili.. birini sevip birini sevmemen ilginc.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap