Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Mayıs 5, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 5, 2014 Her yer kafasına göre isim bulmuş o zaman. İlk kez peynir domatese kumru dendiğini duydum valla. Sosis sucuk kaşar turşu olur bizim burada. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 5, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 5, 2014 Kumru havada uçan bir kuştur Ama yenmez:) :) Ebabil bir kuştur yemesi çok hoştur... Yooo hile ile yedirilen sayılmaz,ziraa niyet başka.. Gerçi ben 2 liralık daha yemedim :) :) Ben de yemedim. 2 liraya döner mi olur yav vicdansızlar!!! Resmen kazıklıyorlar milleti.... Bizim burda 1.5 liraya döner ayran var mis gibi... 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Mayıs 5, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 5, 2014 Bizim burada da 1.5 döner + kutu cola 4.5 tl Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 5, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 5, 2014 Bizim burada da 1.5 döner + kutu cola 4.5 tl Kola 1.5TL... 1.5 döner 3 lira ise 1 döner 2 lira... Yine yüksek fiyat, yeme ordan 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Mayıs 5, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 5, 2014 Kumru insanın üzerine yakışanı giymesidir. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2014 Buyurun @Alperen G., Sabahta @Ramazan V., sipariş vermişti bundan 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramazan V. Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2014 (düzenlendi) Buyurun @Alperen G., Sabahta @Ramazan V., sipariş vermişti bundan Benim menüde barbunya var ama olsun Evet nasıl becerdiysem resim ters oldu Mayıs 6, 2014 Ramazan V. tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2014 Köfte mi o kenardaki Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramazan V. Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2014 İbreti alem olsun resim ters dursun sofra başında resim koymayın böyle tepetaklak olursunuz Aynen köfte de var Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2014 Buyurun ] Ben de birazdan nohut-pilav ikilisine yumulucam. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramazan V. Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2014 Ben de birazdan nohut-pilav ikilisine yumulucam. Afiyet olsun reyizz ah iş olmasa yanına kuru soğanı kıracaktım ama Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2014 Afiyet olsun reyizz ah iş olmasa yanına kuru soğanı kıracaktım ama Vardir kesin sogan da ama yiyemem ben.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramazan V. Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2014 Vardir kesin sogan da ama yiyemem ben.. Annem karşımda yeşil sarımsak yiyor şu an sofrada cinnet geçirip anne katili olabilirim her an 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2014 Annem karşımda yeşil sarımsak yiyor şu an sofrada cinnet geçirip anne katili olabilirim her an Easy man, easy.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2014 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap