çağlar çetinkaya Yanıtlama zamanı: Aralık 23, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 23, 2012 yemekler ve mezeler gerçekten süper olmuş arkadaşlar elinize sağlık ,Güneydoğu da(Mardin'de) 5 sene kalmış birisi olarak herkese Güneydoğu ya gidip oranın yemeklerini yemeyi şiddetle tavsiye ediyorum gerçekten süper yemekleri var çok güzelde misafir ağırlıyorlar Güneydoğu nun tek unutamadığım şeyi yemekleri sırf yemekleri için Güneydoğuyu tekrar ziyaret etmek istiyorum 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
O. Fatih Yurter Yanıtlama zamanı: Aralık 23, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 23, 2012 yemekler ve mezeler gerçekten süper olmuş arkadaşlar elinize sağlık ,Güneydoğu da(Mardin'de) 5 sene kalmış birisi olarak herkese Güneydoğu ya gidip oranın yemeklerini yemeyi şiddetle tavsiye ediyorum gerçekten süper yemekleri var çok güzelde misafir ağırlıyorlar Güneydoğu nun tek unutamadığım şeyi yemekleri sırf yemekleri için Güneydoğuyu tekrar ziyaret etmek istiyorum Aynen abi Biz 2 sene şırnakta kaldık yılda 2-3 defa izine memlekete giderdik urfa-adana-antep üzerinden. Urfaya ne kadar kaldı diye sorardım babama o zamanlar ufaktım bir urfa kebap yerdik sanki kıtlıktan çıkmış gibi Ordan kahramanmaraşa geçerdik yaşar pastanesi vardı dondurmayı da ordan yerdik sırf bu yüzden o izin yolculuklarını hep sevmişimdir. Bir de malatya çıkışında yol üzerinde kayısı satıyorlar yol kenarı tezgahlarda. 1 Poşet yemişimdir bu kadar mı güzel olur süperdi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 2012 Resmi bekleyemedim aldım bi çatal. Yoğurda bulandı Ahmetim aynısını bende yaşıyorum şu yemeği bir paylaşayım diyorum birde bakmışım yemek çooktaan bitmiş...kaç kez oldu böyel.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 2013 İskenderunun mezeleri 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 2013 Arkadaş bu başlığın kapatılması lazım. Uygunsuz içerik. Eskiden fıstıklı konular vardı bu da öyle. Antep fıstığı, fıstıklı kebap vs 4 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 2013 Arkadaş bu başlığın kapatılması lazım. Uygunsuz içerik. Eskiden fıstıklı konular vardı bu da öyle. Antep fıstığı, fıstıklı kebap vs Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Ocak 22, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 22, 2013 Menüde kabak tatlısı var 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Ocak 22, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 22, 2013 Bolll fistikk muz mu o yanindakiler ? Kaymak olaydi iyiydi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 2013 Bolll fistikk muz mu o yanindakiler ? Kaymak olaydi iyiydi İmkanlar kısıtlı Sabri kaymak yok... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 2013 İmkanlar kısıtlı Sabri kaymak yok... Evde var kabak tatlısı ama öyle kuru kuru önüme gelince yememiştim Resmi mesaj çekiyorum şimdi, akşama bu şekilde servis isterim diye Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 2013 İmkanlar kısıtlı Sabri kaymak yok... Evde var kabak tatlısı ama öyle kuru kuru önüme gelince yememiştim Resmi mesaj çekiyorum şimdi, akşama bu şekilde servis isterim diye Duyguya selamlar Kabak tatlısının nerden geldiğide önemli Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 2013 Kabak tatlısının nerden geldiğide önemli Anneden... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 2013 Anneden... Miss miss afiyet olsun foto bekliyorum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 2013 Ya geçen Yalan Dünya'da da vardı, Hatay'ın kireçte kabak tatlısı var. Ben hiç sevemedim onu.. Ama normal kabak tatlısına bayılırım. cevizli filan, offf... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 2013 Ya geçen Yalan Dünya'da da vardı, Hatay'ın kireçte kabak tatlısı var. Ben hiç sevemedim onu.. Ama normal kabak tatlısına bayılırım. cevizli filan, offf... Sen yerinden yememişsin her yerden yenmez.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap