Bekir B. Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2014 Ne geldi bana peee:)): 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2014 Ne geldi bana peee:) Afiyet olsun abim. Ben de hiç sevmem!! bunu... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2014 Afiyet olsun abim. Ben de hiç sevmem!! bunu... Çok tatlıymış Serdar'ım, demekki ufak porsiyon yemek gerek [emoji2] kabak Tatlısı deyince aç gözlü gibi çok çok tabağa koyunca..... 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2014 Hep siz mi ? 10 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2014 Hep siz mi ? Of of offf. İntikamın kötü oldu 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2014 Löp löp Göbek olsun Yakuuup...[emoji2][emoji2][emoji2] 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2014 Buyrunuz efem. 6 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2014 Buyrunuz efem. Vay vay vaaay. Yeni yemek yedim ama canım çekti vallahi. Çok güzel görünüyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2014 Vay vay vaaay. Yeni yemek yedim ama canım çekti vallahi. Çok güzel görünüyor. Tadı daha güzel görüntüsünden Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Sezgin Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2014 Tadı daha güzel görüntüsünden benim bile ağzım sulandı valla Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2014 Teklifimi ettim ama gelin diye 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2014 Teklifimi ettim ama gelin diye Geldiğimde götürme hele [emoji3][emoji3][emoji3] Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2014 Geldiğimde götürme [emoji3][emoji3][emoji3] Tamaaam götürmem Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramazan V. Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2014 Ben de resimler açılmadı ama çok iyi görüldüğüne eminim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2014 Ben de resimler açılmadı ama çok iyi görüldüğüne eminim Emin olabilirsin abicim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap