Metin Yıldız Oluşturma zamanı: Haziran 11, 2012 Raporla Share Oluşturma zamanı: Haziran 11, 2012 Abilerim ablalarım, Uzun zamandır beklediğimiz an hızla yaklaşmakta sanırım. (Aylin Hanım'ın forumda paylaştıklarından vardım bu sonuca!) Benim gibi, 1.0 EB ya da Sony beklediği için araç almayan ve bunlar geldiğinde de olaya bodoslama dalacak olan ciddi alıcı olan arkadaşlara bir teklifim var. Birlikte hareket ederek tüm araçları -ki sayımız 10 olur sanırım, belki de daha fazla- tek bayiiden alacağımızı beyan ederek dayansak bayii kapılarına, sanırım iyi fiyat alabiliriz. Birlikten kuvvetli bir indirim doğar bence. 4 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2012 Konu doğru yere taşınmıştır. Lütfen dikkat edelim FOCUS III kategorisi - Arıza ve Bilgilendirme içindir. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Metin Yıldız Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2012 Konu doğru yere taşınmıştır. Lütfen dikkat edelim FOCUS III kategorisi - Arıza ve Bilgilendirme içindir. Hangi kategoriye yazacağımı kestiremediğim için F3'e yazdım. Özür! Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2012 Yusuf abi'yi listeye kat birde.. Birde ahmet abi birde umur vardı birde cenk abi var.. 5 oldunuz 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2012 İyi fikir Bende düşünüyorum hele gelsin bakalım neden olmasın 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Metin Yıldız Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2012 Yusuf abi'yi listeye kat birde.. Birde ahmet abi birde umur vardı birde cenk abi var.. 5 oldunuz Sessiz izleyici kitlemizden de katılan olur. Daha fazla olacağız bak görürsün. Cenk Bey bu kez alıyor arabayı, hissediyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mesut Fidanoğlu Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2012 Ben de varım 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
soner yurtoğlu Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2012 Ben de varim,Aylin hanim bize filo indirimi icin kac kisi olmak gerektigini bildirir ve bir de fiyat verirse ona gore hareket edebiliriz. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2012 Ben de varim,Aylin hanim bize filo indirimi icin kac kisi olmak gerektigini bildirir ve bir de fiyat verirse ona gore hareket edebiliriz. 2 kişi filo için yeterli ama aynı kişinin alması gerekiyor.Yani masraflardan daha fazla indirim lazım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
soner yurtoğlu Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2012 2 kişi filo için yeterli ama aynı kişinin alması gerekiyor.Yani masraflardan daha fazla indirim lazım Kotu! tek avantajimiz toplu alim olabilir o zaman.Bakalim fiyatlar aciklansin ona gore ben de buradan fiyat alabilirim.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 2012 Bana uyar, çok da güzel olur, haberleşerek hareket edelim, bulunduğumuz bayiden alacağımız toplu sipariş için olan fiyatları paylaşırız.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Metin Yıldız Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 2012 Konuyu hortlatmak adına yazıyorum. Fiyat listesi çıktı çıkacak. Aylin Hanım'a birlikte alma konusunu sorsak mı arkadaslar? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 2012 Trend X 5K Opak 45,420 Yeni Style 5K Opak 48,420 Nakit fiyatlarıdır Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ali_Balkan Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 2012 Trend X 5K Opak 45,420 Yeni Style 5K Opak 48,420 Nakit fiyatlarıdır yakup fıyatlar bayıdenmı yoksa ınternet sıtesındenmı yuksek cunku Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 2012 Trend X 5K Opak 45,420 Yeni Style 5K Opak 48,420 Nakit fiyatlarıdır yakup fıyatlar bayıdenmı yoksa ınternet sıtesındenmı yuksek cunku Kandırıkçı Ykp 1.0 Titanium için 2 ay daha bekleyeceğiz galiba, oldu olacak asker dönüşü alalım artık, pufff..... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap