Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 2012 yakup fıyatlar bayıdenmı yoksa ınternet sıtesındenmı yuksek cunku İndirimsiz nakit fiyat... Bayiler ne yapar bilmediğim için düşmedim tabi İndirimi siz yapacaksınız artık. Arkadas belli degil heralde cümlesi için yazdım ben 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ali_Balkan Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 2012 (düzenlendi) 44.500 trend-x 5k opak 46.500 y.style 5k opak 1.0 motor da vodafone indirimi, sıfır faiz seceneğı yada peşin alım indirimi uygulanmamaktadır. Temmuz 11, 2012 aylin bakır tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Metin Yıldız Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 2012 Aylin Hanim, 5-6 kisi birleşip tüm araçları sizden alırsak eğer (fakli donanım, motor seçenekleri) ekstra indirim alır mıyız? Yani münferit müşteriden ekstra anlamında... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tolga Başaran Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 2012 normal 1.6 ecoboost ile 1.0 ecoboost arasında nasıl bir benzin farkı vardır ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
İbrahim Maden Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 2012 1.0 motor nasıl bir performans verir ki acaba diye düşünüyorum,büyük motor ve yüksek beygirli araçları hayal ederken Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ali_Balkan Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 2012 Aylin Hanim, 5-6 kisi birleşip tüm araçları sizden alırsak eğer (fakli donanım, motor seçenekleri) ekstra indirim alır mıyız? Yani münferit müşteriden ekstra anlamında... bütün ruhsatlar farklı kişilerin üzerine çıkacağı için filo indirimine girmez Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 2012 bütün ruhsatlar farklı kişilerin üzerine çıkacağı için filo indirimine girmez Filo dısında merak ediyor arkadas , Performans ve yakıt hakkında diğer başlıklarda 10 larca test ve yorum mevcut Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tolga Başaran Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 2012 Filo dısında merak ediyor arkadas , Performans ve yakıt hakkında diğer başlıklarda 10 larca test ve yorum mevcut nerede , ecoboost ların karşılaştırması ? ben bulamadım ... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 2012 Alın size bir genel tablo 1,6 EB ile Şİ YB Tüketim değerim 7,7, 1.0 EB ile 6,5 tuttururum. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mustafa Tüfekçi Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 2012 bütün ruhsatlar farklı kişilerin üzerine çıkacağı için filo indirimine girmez filo için vergi levhası vs gerekli mi?. sonuçta devir işlemi çok para değil Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mustafa Tüfekçi Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 2012 1.0 titanyum fiyatı nedir bu arada Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 2012 1.0 titanyum fiyatı nedir bu arada Doğru başlıkta detaylı yazılar mevcut Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Dr.Mert Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 2012 Ford TR sitesinde "fiyatlar güncelleniyor" yazıyor.. Siz bunu "fiyatlara bindiriliyor" diye de yorumlayabilirsiniz tabi Aldığım duyuma göre 1.0 EB Trend-X donanım 45.5-46 Bin Lira civarından başlayacak. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 2012 Ford TR sitesinde "fiyatlar güncelleniyor" yazıyor.. Siz bunu "fiyatlara bindiriliyor" diye de yorumlayabilirsiniz tabi Aldığım duyuma göre 1.0 EB Trend-X donanım 45.5-46 Bin Lira civarından başlayacak. Sitemizde fiyat kategorisi mevcut arada sırada göz geçirmekte fayda var Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Dr.Mert Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 2012 Bir bakınayım bari Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap