Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.
Focus 3 lerde bulunan aktif izgara soğuk motorda radyatörün önünü kapatir ki araç çabucak çalişma sicakliğina erişsin.
Bunu hepimiz biliyoruz ve mutlaka araci ilk aldiğimiza eğilip bakmişizdir ilk çaliştirmada çalişiyormu diye izgara.
Peki şimdi asil sorum geliyor.Ben bu araci alirken hem satici hemde internet sitesinde izgaranin belli bir süratten sonra yine otamatik olarak kapanip rüzgar akişini aracin üstüne yönlendirip arabanin aerodinamiğine(doğru yazmişimdir umarim)arti yönde etki ettiğinden bahsediliyordu.
Bu gerçekmidir yoksa pazarlama tekniğimi.İşin açikçasi yüksek hizda ve devirde çalişan bir motorun radyatörünün önünü kapatmak bana pek mantikli gelmedi
Birde o durumda eğilip bakamadiğimdan çalişiyormu yüksek hizda diye
Bilen arkadaşlar aydinlatirsa beni bu konuda sevinirim.
Soru
ferhat tezcan
Focus 3 lerde bulunan aktif izgara soğuk motorda radyatörün önünü kapatir ki araç çabucak çalişma sicakliğina erişsin.
Bunu hepimiz biliyoruz ve mutlaka araci ilk aldiğimiza eğilip bakmişizdir ilk çaliştirmada çalişiyormu diye izgara.
Peki şimdi asil sorum geliyor.Ben bu araci alirken hem satici hemde internet sitesinde izgaranin belli bir süratten sonra yine otamatik olarak kapanip rüzgar akişini aracin üstüne yönlendirip arabanin aerodinamiğine(doğru yazmişimdir umarim)arti yönde etki ettiğinden bahsediliyordu.
Bu gerçekmidir yoksa pazarlama tekniğimi.İşin açikçasi yüksek hizda ve devirde çalişan bir motorun radyatörünün önünü kapatmak bana pek mantikli gelmedi
Birde o durumda eğilip bakamadiğimdan çalişiyormu yüksek hizda diye
Bilen arkadaşlar aydinlatirsa beni bu konuda sevinirim.
Şimdiden teşekkürler.
ferhat tezcan tarafından düzenlendiYorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Bu soruda 13 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap