çetin kılıç Oluşturma zamanı: Haziran 11, 2012 Raporla Share Oluşturma zamanı: Haziran 11, 2012 Arkadaşlar bugün öğlen yemeği için gittiğim paladium alışveriş merkezinde rastladım bu güzellere sizler ile de paylaşmak istedim klasik arabaların benim gönlümdeki yeri bambaşkadır.Fotoğraflar cep telefonundan çekildi.Ford un için de aciko ekolayzer gördüm resimde pek belli olmuyo çok maceralarım var bu eko ile 10 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2012 çok teşekkürler hepsi birer sanat eseri... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2012 Kırmızı Cadillac tan bende istiyorum da veren yok işte. :D Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Emre D. Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2012 Teşekkürler Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2012 Eline koluna sağlık. Mustang yakıyor Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2012 Hepsi birbirinden güzel Teşekkürler Çetin abi Sabah sabah gözüm gönlüm açıldı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2012 (düzenlendi) Gerçekten de kalsiklerin arasında benim için en güzel dönemin araçları, ben de Mustang'e takıldım, ama hepsi çok hoş. Paylaşım için teşekkrüler. Haziran 12, 2012 BARAN tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
çetin kılıç Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2012 Eline koluna sağlık. Mustang yakıyor Evet direk masaüstü resmi olarak ayarladım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2012 Mustang harika Bu araçların sahipleri kimse çok şanslılar.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap