Tevfik Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2012 Tevfik abi biz söylemeyelim gülerler ama sende bunu pek söyleme işten anlayan birine denk gelirsin o da sana çok güler. Öyle matah değil alfalar; hele bir ara elektronik arızalardan millet yakmaya kalkmıştı araçlarını. Hee tutkulu reklamlar yapıyorlar o ayrı tabii. Aydıncım hemen ara..son gülen iyi güler derler..telefonunu vereyim istersen... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2012 Bazen Tolgayı özlüyorum ne yalan söyleyeyim... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2012 Aydıncım hemen ara..son gülen iyi güler derler..telefonunu vereyim istersen... Kimi arıcam? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2012 kimi istersen .... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2012 Beni ara mesela...Kriter benim, Online araç dergisi yazmaya başladım... Bilginiz olsun size satacam tek tek 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tolga Başaran Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2012 Ayrica yandan bakildiginda en az giuletta kadar sportif bir araç bence. Tasarimina bayiliyorum iyikide focus almisim cunku bende giulietta bakiyordum ilk zamanlar HTC EVO 3D cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi şu spoilerdan banada bulun boyalı olsun ama , farketmez rengide... marşpiyeleri , aynaları, spoilerı piano black yapasım var 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2012 Ayrica yandan bakildiginda en az giuletta kadar sportif bir araç bence. Tasarimina bayiliyorum iyikide focus almisim cunku bende giulietta bakiyordum ilk zamanlar HTC EVO 3D cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi ön camda film mi var? kaç numero? bir de spoiler değiştirilmiş sanırım.. hoş olmuş.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2012 ön camda film mi var? kaç numero? bir de spoiler değiştirilmiş sanırım.. hoş olmuş.. Var var , ama numara markadan markaya değişir..Marka ve numara sorunuz Spoiler de sanki bir boy atma biraz da delinme gözlemliyorum Cenk bey Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2012 zaten forum bir dergi gibi...stajını tamamladın.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tolga Başaran Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2012 ön camda film mi var? kaç numero? bir de spoiler değiştirilmiş sanırım.. hoş olmuş.. bizim arabalarda çirkin be hehehe farlar filan ;utanmasalar boydan boya far yapacaklarmış şöyle diyelim , alfa kasa tasarımı , focus interior, focus yürüyen ve motor , hadi koltuklar alfa kalsın Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2012 Aramızda Alfacılar ve VW'ciler olduğunu düşünüyorum. Yakup foruma sızma var. İçten çökertecekler. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2012 Aramızda Alfacılar ve VW'ciler olduğunu düşünüyorum. Yakup foruma sızma var. İçten çökertecekler. Geldikleri gibi giderler 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2012 (düzenlendi) Giulietta’dan 'Babalar Günü' şerefine... Giulietta, Babalar Günü şerefine Haziran ayı boyunca 51.400 TL'den* başlayan fiyatlar ve aylık %0,97'den** başlayan kredi faiz oranıyla Birmot'ta sizleri bekliyor. :kıhkıh: :kıhkıh: Haziran 12, 2012 Tevfik tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tolga Başaran Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2012 abi Giulietta’dan 'Babalar Günü' şerefine... Giulietta, Babalar Günü şerefine Haziran ayı boyunca 51.400 TL'den* başlayan fiyatlar ve aylık %0,97'den** başlayan kredi faiz oranıyla Birmot'ta sizleri bekliyor. :kıhkıh: :kıhkıh: ab, ford'da 24 000 tl 24 ay 0 faiz var ; kampanyada bile geçti hehehe Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2012 ön camda film mi var? kaç numero? bir de spoiler değiştirilmiş sanırım.. hoş olmuş.. Arka camlarla ayni yapin dedim Lumar markasi spoilerde 2-3 ay oldu HTC EVO 3D cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap