Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2012 Aramızda Alfacılar ve VW'ciler olduğunu düşünüyorum. Yakup foruma sızma var. İçten çökertecekler. Hiçbişey olmaz merak etme Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2012 Kedi uzanamadığı ciğere mundar dermiş ..... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2012 Ne ciğeri yav. Bir de Edirne turu mu yapsak? Gidip yaprak ciğer yeriz. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2012 (düzenlendi) Var var , ama numara markadan markaya değişir..Marka ve numara sorunuz Spoiler de sanki bir boy atma biraz da delinme gözlemliyorum Cenk bey seni mi kıralım şimdi yani? "marka ve numero kaçtır aceba?" diyecektim ki zaten cevap gelmiş.. Haziran 12, 2012 Alperen G. tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2012 son sözümü de söyleyeyim içimde kalmasın.... "Nerde bir Alfa romeo görsem şapkamı çıkartırım"..... Fordun kurucusu Henry Ford.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2012 Şu anki hallerini görse yine aynı lafı edermiydi acaba? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2012 Aydın abi birde şeyi sor ; ne zaman tanışmış Ford'la .. Sent from my iPhone 4s using Tapatalk Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Özcan B. Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2012 sonuç olarak ben gui yi en az focus kadar begenmiştim..çok da arastırmsıtım uzman tv otomobil uzmanlarıyla dahi görüşmüştüm,araç bi çok şeyiyle bir ferrari yavrusuydu sanki ama her yerden aldıgın negatif yorum pazar-servis-yedek parça...ve onu hiç aratmayacak diğer seceneği focusu seçtimm çok memnunum ama o araç da sanırım ömrümün sonuna kadar içimde ukte kalacak 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2012 sonuç olarak ben gui yi en az focus kadar begenmiştim..çok da arastırmsıtım uzman tv otomobil uzmanlarıyla dahi görüşmüştüm,araç bi çok şeyiyle bir ferrari yavrusuydu sanki ama her yerden aldıgın negatif yorum pazar-servis-yedek parça...ve onu hiç aratmayacak diğer seceneği focusu seçtimm çok memnunum ama o araç da sanırım ömrümün sonuna kadar içimde ukte kalacak işte cevabı vermiş buda ikinize kapak olsun.....lanet olasıca Federaller... Kardeşim tam bir ruhunun kalbinin anlatımı olmuş beyninin süzgecinden gecen çok teşekkür ederim sana... Bunu ben hep aşık olup tanışamadığın bir kızı yıllarca unutmamak ve hep nerede nasıl acaba diye merak etmekle özdeşleştiririm.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2012 Şu anki hallerini görse yine aynı lafı edermiydi acaba? sence focus 1 le focus 3 aynı ruhumu taşıyor...niye özeleştiri yapmıyorsun...niye sokakların hepsi ford değilde herkesin burun kıvırdığı ama sahibine güzel gelen arabalarla dolu sence....her markanın kendine özgü kemik bir kullanıcı kitlesi ve diğer kötü markalardan sonra iyi bir markaya geçişle oluşturulan tutku vardır.. Dünya Fordun etrafında dönmüyor neyazık.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2012 Platonik aşklar böyle oluyormuş demekki 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2012 sence focus 1 le focus 3 aynı ruhumu taşıyor...niye özeleştiri yapmıyorsun...niye sokakların hepsi ford değilde herkesin burun kıvırdığı ama sahibine güzel gelen arabalarla dolu sence....her markanın kendine özgü kemik bir kullanıcı kitlesi ve diğer kötü markalardan sonra iyi bir markaya geçişle oluşturulan tutku vardır.. Dünya Fordun etrafında dönmüyor neyazık.... Ne alakası var, Alfa ile Ford'u bir tutarak şimdi hata yaptın bu cümle ile herşeyi sıvamış oldun keh keh kehh..Tuzağa düştün, kim çıkartacak..Bekle çok çırpınmadan.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2012 Lanet olsun seviyom seni çocuk... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2012 Ne alakası var, Alfa ile Ford'u bir tutarak şimdi hata yaptın bu cümle ile herşeyi sıvamış oldun keh keh kehh..Tuzağa düştün, kim çıkartacak..Bekle çok çırpınmadan.. ruhtan bahsediyoz ruhsuz herif...Aydın diyorya ruhu yok ruhu yok..çağırıcam şimdi. Ey Alfa....geldiysen üçkere masaya vur yada yakonun kafaya...... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2012 ruhtan bahsediyoz ruhsuz herif...Aydın diyorya ruhu yok ruhu yok..çağırıcam şimdi. Ey Alfa....geldiysen üçkere masaya vur yada yakonun kafaya...... Ruh hala devam ediyor.. Focus ruhu yolu hissetmesiyle tutmasıyla başladı..Arka süspansiyon hala devam ediyor Mesela bu örnek Kimi ruhunu kaportadan Kimi ise alt takımdan alır :D :kıhkıh: :naughty: Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap