Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2012 Haydi ecoboosta doğru yol alıyorum ben Yeni donanım paketleriyle 1.6 EB gelecek mi sizce??? Bu arabayı kullanma keyfi ne Sony'e kalmış ne de ortadaki renkli ekrana, ilki için evde güzel bir müzik setim var, ikincisi için de envai çeşit bilgisayarım. Ben araba kullanmayı seviyorum, keskin direksiyon hissini, gaz pedalına bastığımda aldığım tepkiyi, hızlı döndüğüm virajda kopma eşiğinde bile güvenle gitmeyi, araç ile bütünleşmeyi, gerisi fasa fiso... Özüne bakın Focus'un, sürücüsünü mutlu eden bir güzelliği var, ve ne oyuncaklara ne de göz boyayan makyaja ihtiyacı yok... 10 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ferhat tezcan Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2012 Konuyu dağıtmak ? Gerek var mı başka bir ihlale veya uyarmaya. Adalet sarayindasin hakaretler alırlar ben karışmam . Mesajini düzenle istersen Sent from my iPhone 4s using Tapatalk Yakup kardeşim bilgin varsa üstteki soruma cevap alabilirmiyim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Fazıl Arslangiray Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2012 bu durumdan önce satın alanların bu paketleri alma imkanları olack mı acaba... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2012 Önceki yazılardan birinde style paketin kalktığını onun yerine trend x geldiğini okudum ama trend x seçiminde 115 beygirlik dizel motor yoktu sadec 95 beygirlik olan motor vardı bu duruma göre 115 beygirlik dizel motor sadece titanium ve üzeri donanaımdaki araçlardamı olacak. Ayriyetten tüm arkadaşlar rahat olsun kanımca ford kimsenin hayrına uygun fiyat yapmaz.Bu paketlerin üzerine en az bi 3000 5000 fark koyar. Trend-x de yoksa aynen öyle sadece tit ve üst paketlerde olacak. Fiyat böyle oldu diye artmaz zaten yeterince çok yüksek dizel fiyatı. Sent from my iPhone 4s using Tapatalk Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2012 bu durumdan önce satın alanların bu paketleri alma imkanları olack mı acaba... Aşırı maaliyet çıkar serviste. Değmez Sent from my iPhone 4s using Tapatalk Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ferhat tezcan Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2012 Aşırı maaliyet çıkar serviste. Değmez Sent from my iPhone 4s using Tapatalk Desene style paket alanlar şanslı çünki trendx donanım olmasına rahmen titanium motoruna sahibiz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2012 Kesinlikle. Sent from my iPhone 4s using Tapatalk Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ferhat tezcan Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2012 (düzenlendi) Desene style paket alanlar şanslı çünki trendx donanım olmasına rahmen titanium motoruna sahibiz Heralde aracı satarken titanium motorlu trend x diyecez İstediği pakedi koysunlar style araca sahip olanlar her halükarda kardayız arkadaşlar Haziran 12, 2012 ferhat tezcan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tamer Tekin Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2012 valla donanımı filan pek takip etmiyorum da benim için asıl önemli olan güvenlik sistemlerinin, hepsinin başarı ile çalıştığını ve çok işe yaradığını bugün istemeden de olsa tecrübe ettim (bir kamyon biçiyordu beni), güvenlik donanımı tam olsun yeter bence Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2012 İlk mesaja eklemeyi unuttuk Bu donanımlar ile 4 ödülü var Focus'un.. Sent from my iPhone 4s using Tapatalk Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2012 "Şeritte Kalma Yardımcısı (Lane Keeping Aid)" Test etmeyi 4 gözle bekliyorum. Bir de active cruise control de olmalıydı bence. Buyrun bir test 6 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
M. Esat Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2012 Bu Arada Titanium Plus Pakette Farlar Beyazmış Doğru mudur? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2012 Bu Arada Titanium Plus Pakette Farlar Beyazmış Doğru mudur? Xenon farlar beyaz oluyor. HTC One X cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
M. Esat Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2012 Xenon farlar beyaz oluyor. HTC One X cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi Yok Abi Yani Style ile Aynı Far Dediler Bana Titanium larda farlar Siyahya Onunki Beyazmış Bir Arkadaş Söyledi,Farkıda Sadece Rengi Sanırım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Emre D. Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2012 Oturdu böğrüme HTC EVO 3D cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi Sabri dandik duruyor be kardeşim sony sistem Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap