Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2012 Bilgilendirme için Sagol Yakup.. Her zaman demişimdir ilk çıkan aracı almayacaksın.: Abi ilk günden beri sitenin heryerinde duyurduk bunların geleceğini, alanlar pişman olmasın boşuna güzel arabanız var.. Sony dediğin şeyi 2 dk takarsınız..Paranız olsun yeterki.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2012 Zaten Ford hep böyle yapıyor.. Eksikleri hep biz tamamlamak zorundamıyız.?. Neden forumlar var ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Emre D. Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2012 Bence sony sistem koyacaklarına önce titaniumlardaki araba anahtarımı garaj kumandasımı belli olmayan saçma plastik yığınını değiştirsinler Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2012 Bence sony sistem koyacaklarına önce titaniumlardaki araba anahtarımı garaj kumandasımı belli olmayan saçma plastik yığınını değiştirsinler Bu başlık şikayet yeri değil, otosan'ı ara onun için Birde avatar'ı olmayanlara artık destek vermeme kararı aldık..Bilgin olsun da Zorunlu değil, mecburi yani 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Emre D. Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2012 Birkere beni şaşırt Yakup Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aybars Altay Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2012 Diğer özelliklere bence geresiz sony ses sistemi subwooferyla falan güzel olur fakat o sony ön konsol güzel değil,sync olsa benimde içim acırdı (titanum aracım yok belkide ondan çok üzülmüyorum )şuanda sadece erken davranıp ecoboost almadığma pişmanım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2012 Diğer özelliklere bence geresiz sony ses sistemi subwooferyla falan güzel olur fakat o sony ön konsol güzel değil,sync olsa benimde içim acırdı (titanum aracım yok belkide ondan çok üzülmüyorum )şuanda sadece erken davranıp ecoboost almadığma pişmanım SYNC sistemi 2 kademeli olarak sunulacak yıl sonu touch'sız, 2013'de 8'' ekranlı..Bu sistemin özelliği ekrandan ziyade SYNC... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aybars Altay Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2012 SYNC sistemi 2 kademeli olarak sunulacak yıl sonu touch'sız, 2013'de 8'' ekranlı..Bu sistemin özelliği ekrandan ziyade SYNC... Arabanın içini çok değiştiriyor 8 inç ekran ve sony Standart donanım olarak sunulsa sorun yok fakat üzerine çok para isteyecekler çoookk Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2012 Arabanın içini çok değiştiriyor 8 inç ekran ve sony Standart donanım olarak sunulsa sorun yok fakat üzerine çok para isteyecekler çoookk Görmeden yorumlamıyorum ben,gelsin bakarız.Rakiplerinden fazla olmadığı sürece sorun yok. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alper Albayrak Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2012 Yeni donanımlar ben aracımı alırkende olsaydı keşke,alırmıydım,alamazmıydım bilmiyorum ama en azından seçenekler önümde olurdu. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rafet NAS Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2012 2 seneye kalmaz sahibinden.com-gittigidiyor.com vb sitelerden alırız sony'leri Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cevat Yıldız Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2012 2 seneye kalmaz sahibinden.com-gittigidiyor.com vb sitelerden alırız sony'leri Kime taktıracagız peki? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2012 Serviste suanki teyp basi kirilmis gibi onu sokup sony basligi takabilirler HTC EVO 3D cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cevat Yıldız Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2012 Sony nin gerçek fiyatı belli olsa da biz de rahatlasak artık... Umarım çok ucuz olmaz ben de taktırmam kafam rahat olur Ya da fiyat FIII kullanıcılarına çok uygun olur, taktırır, misler gibi keyfimizi süreriz.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2012 Sony nin gerçek fiyatı belli olsa da biz de rahatlasak artık... Umarım çok ucuz olmaz ben de taktırmam kafam rahat olur Ya da fiyat FIII kullanıcılarına çok uygun olur, taktırır, misler gibi keyfimizi süreriz.. Sony yokluğuna takacak, varlığıyla mutlu olacak bir yaşantın varsa sana ancak imrenebilirim... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap