Bora A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 2012 http://www.ford.com.tr/SBE/fiyat-listeleri/binek-arac-fiyatlari/p=1204989783960 Hani Yakup yok burada senin paketler???Bir açıklama da bulamadım?? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 2012 Donanım listesinde yok suan İyi bak siteye Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bora A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 2012 Yahu siteye iyi bak demek kolay yakup zaten zar zor giriyorum siteye şu sıralar sende iyi bak diyip duruyosun...Bakamıyom işte,bir el at şu abine halledelim neymiş ne diilmiş anlayalım..Valla ciddi değiştiricem arabayı,kafaya koydum bak....Şu paketleri bir görüiimde..... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 2012 Abi benim yazdıklarım net ve kesin Sitede paket yok suan çünkü satışı net yok. Haftaya olacak gibi. Sitede yeni Focus'u ac Abicim güvenlik ve sürücü destek sekmesini tıkla icinde ki 2. Sekmede yazıyor bunlar. Evde değilim ondan link veremiyorum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bora A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 2012 Grdüm onu Yakup...Ama paketlere eklememişler..Sonyde gözükmüyor....Neyse bekleyelim bakalım...Bu durumda benim tatilden sonra alma durumum var yenisini anlaşılan...Bekleyeceğiz artık.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 2012 Paket kesin diyorum ya iste fiyatı da 4500 tl Suan Sony için fiyat yok sadece. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bora A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 2012 Yani aktif şehir içi güvenlik,otomatik park,bixenon farlar gibi bendeki tüm özellikler ve şeker kırmızı ve sunroof eklersen şu an 71 bin gözüküyor,bunu 65 e alırsın diyorsun bunun üzerine mi 4500 ekleyeceğiz? Eğer öyleyse 69,70 e varır rakam.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 2012 Onda güzellik olur. Ederi 2.5 lira fazlası otosankazigi tıpkı gördüğün 7x gibi Şuna göre gidebilirsiniz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tolga Başaran Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 2012 amrika fiyatları 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin I. Yanıtlama zamanı: Temmuz 13, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 13, 2012 beyler merhabalar!! 6 senelik focus kullanıcısıyım,suan bende 2011 model focus collection hb var,bundan 2012 titanium powershifte geçiş yapacağım,aracımın siparişini verdim uzun uğraşlar sonucu ama siteye üye olmamamdan ve araştırmamamdan kaynaklı daha aracım gelmeden donanım listesinin güncellendiğini gördüm,biri bana yardımcı olabilir mi?satış temsilcisi arkadaş powershiftlerde donanımda bir değişiklik yok dedi pek güvenemedim açıkçası,nedir farkı izah edebilir mi biriniz çok memnun olurum,saygılar... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bora A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 13, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 13, 2012 beyler merhabalar!! 6 senelik focus kullanıcısıyım,suan bende 2011 model focus collection hb var,bundan 2012 titanium powershifte geçiş yapacağım,aracımın siparişini verdim uzun uğraşlar sonucu ama siteye üye olmamamdan ve araştırmamamdan kaynaklı daha aracım gelmeden donanım listesinin güncellendiğini gördüm,biri bana yardımcı olabilir mi?satış temsilcisi arkadaş powershiftlerde donanımda bir değişiklik yok dedi pek güvenemedim açıkçası,nedir farkı izah edebilir mi biriniz çok memnun olurum,saygılar... Hoşgeldiniz...Hoşgeldinizde hem hatanızı yazıyorsunuz hem de hatanıza devam ediyorsunuz..Lütfen bir zahmet forumda ford 3 ile ilgili bölüme girin,konuları belki gözleriniz yorulacak parmaklarınız acıyacak ama biraz araştırıp okuyun bu sorunuza defalarca yanıt verildiğini göreceksiniz....Defalarca yanıt veren arkadaşların bu nedenle bu sorunuza yanıt vermemesi kuvvetle ihtimal dahilinde olduğundan bana bu forumda kimse yardımcı olmadı diye düşünmenizi istemeyiz.... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin I. Yanıtlama zamanı: Temmuz 13, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 13, 2012 teşekkür ederim Bora Bey, ilgili başlığı bulamamıştım ondan dolayı olsa gerek,astigmat gözlerim aldatmıştır belki de beni,hata yaptıgım konusunda sanırım herkes de sizin gibi düşünüyordur,teşekkürler... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 13, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 13, 2012 teşekkür ederim Bora Bey, ilgili başlığı bulamamıştım ondan dolayı olsa gerek,astigmat gözlerim aldatmıştır belki de beni,hata yaptıgım konusunda sanırım herkes de sizin gibi düşünüyordur,teşekkürler... Hocam Focus 3 kategorisinde sabit başlık var. Var olan şeyi 10 kere yazmak bilenede gına getirir. Ayrıca ford.com.tr de güncel seyleri yayınlar. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin I. Yanıtlama zamanı: Temmuz 13, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 13, 2012 teşekkür ederim Yakup Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Temmuz 14, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 14, 2012 (düzenlendi) amrika fiyatları Gerçekten Amerika'da araba almak lazım. Testteki araç 2.0 160 HP motor, PS şanzıman, deri döşemeden park asistanına, navigasyonlu MySync Sony'den açılır tavana, hani amiyane tabiriyle full+full kaç para eder sizce? 28.000$, taksitli olursa 2700 peşin kalanı 72 ay yada 400 taksitle.... Buyur buradan yak! YUH! Son söz: Fakir ve az gelişmiş bir ülkede yaşamanın acısını en çok birilerinin zengin olmasını sağlamak için pahalı mal almak zorunda kalınca yaşıyorum. Temmuz 14, 2012 Cem Boneval tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap