Ahmet Türkan Oluşturma zamanı: Haziran 12, 2012 Raporla Share Oluşturma zamanı: Haziran 12, 2012 Focus 1 aracıma krom kaplama yaptırmayı önerirmisiniz? Kapı kollarına veya kapı + yan cıtalara elinde resim olan var mı? Kapı kolları 80 tl, kapıdaki cıtalar 155 tl fıyat ısıtıyorlar 10 yıl garantili sızce nasıl? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2012 (düzenlendi) Aracınız rengi nedir bilmiyorum ama benim arkadaşımda gri renki focus 1 varken sadece kapı kollarını yaptırmıştı krom. Ama mat krom. Öyle cırlak cırlak parlayanlardan değil. Ve çok güzel olmuştu. Ben çok beğeniyordum. Kapı çıtalarını da aracın rengine boyatmıştı. Ben bu şekilde yaptırın derim. Pardon, o da sizin yaptıracağınız gibi yaptırmış. Ama sonradan griye boyatmıştı galiba Ya da ben hatırlamak istediğim gibi hatırlıyorum. Buytun bu da resmi. Çok aradım ama söyliyim Haziran 12, 2012 Ümit Vaysaloğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nuri Karalar Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2012 kapı kolları biraz abartı gibi geliyor bana ama cam çıtaları hoş oluyor Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet Türkan Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2012 aracın rengi lacivert sedan kasa Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Göksel Yaman Yanıtlama zamanı: Haziran 15, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 15, 2012 Kapı Kolları haricinde Cam Çıtalarına Krom düşünün... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Haziran 15, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 15, 2012 Sonuçta zevk meselesi, Hoşunuza gidiyorsa kimseye sormayın, başkasının hoşuna gidiyor diye yaptıracaksanız hiç yaptırmayın. Firmaya güvenmiyorsanız uygulamalarına bakın, dayanır mı diye endişeliyseniz 10 sene garantiyi kullanın. Paşa gönlünüz nasıl istiyorsa öyle yapın. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Haziran 15, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 15, 2012 Her yere bulaşınca fazla gözükebilir, cam çıtaları yeterli sanki. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Avni_Duman Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2015 konu biraz eski ama bende yeni yaptım (int.den alıp kendim montajladım). krom kaplama olan yerlerin eski hali boyasız siyahtı. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap