çetin kılıç Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2012 Doğum günün kutlu olsun nice senelere... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Göksel Yaman Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2012 Nice Senelere... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2012 Doğum günün kutlu olsun Ogün'üm. Herşeyin gönlünce olduğu, sevdiklerinle birlikte geçireceğin, sağlık, huzur ve mutluluk dolu nice yıllara. Dün foruma giremedim hiç bugün gördüm 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Haziran 15, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 15, 2012 Hepinize Teşekkür ederim arkadaşlar Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Dr.Mert Yanıtlama zamanı: Haziran 15, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 15, 2012 Şu sıralar iş yoğunluğumdan dolayı çok takip edemiyorum,başlığı şimdi gördüm. Sevgili Ogün kardeşim,doğum günün kutlu olsun. Umarım sağlıkla dolu uzun yıllar yaşarsın. Umarım torunların kucağında "çoook çok eskiden" diye başlayan hikayeler anlatırsın. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap