Şükrü Abay Oluşturma zamanı: Haziran 13, 2012 Raporla Share Oluşturma zamanı: Haziran 13, 2012 Merhaba Arkadaşlar; Siteye yeni üye oldum aranıza katıldım. 2000 Model Ford Focus 1.6 Ambiente GP donanımlı araca sahibim. Bildiğiniz gibi Makyajsız kasa olarak adlandırılıyor. Ses Sistemi Tatminkar.Tiz seslerini güzel veriyor fakat Bass'ı sanki biraz az geliyor. VOL.20 'ye getirdiğimizde Yan aynaları Titretiyor felanda =) 4Hoparlör 2Tweet var sanırım. Makyajlı kasaya hiç binmedim. Ses sistemi Makyajsızla aynı mıdır ? Teyp aynı fakat Kolonlardaki belki farklılıklar vardır diye.. Birde Ambiente ile Ghia arasında ses sistemi farkı var mıdır ? Biraz ince ayrıntılar fakat takıntılıyım öğrenmek istiyorum bunları Çok abartmışsam affınıza sığınıyorumm. Şimdiden İlginize Teşekkür ederim. İyi Akşamlar.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Cevat Yıldız Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2012 Sanirim arkadaslar mac izliyorlar. Konu hakinda bilgisi olan arkadaslar sizi cevaplandiracaktir Sent by GALAXY NOTE Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2012 Teyp code'lari aynı mı ? Eminsen fark yoktur. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Şükrü Abay Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2012 Teyp Code'larından kastınız nedir ? M....... ile başlayanlar mı ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2012 Teyp Code'larından kastınız nedir ? M....... ile başlayanlar mı ? Model numarası, üstünde yazan.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Şükrü Abay Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2012 Makyajlı ve Makyajsızlarda farklı tip teyp olmakla beraber Genellikle RDS 5000 E-O-N tipi teyp kullanıyorlar. 4000RDS kullanan Focus 1'lerde var. 6000 CD zaten. Yani demek istediğim şu Focus2'lerde Ghia Sony Sistem kullanırken Trend,Comfort teybi farklı . Fakat Focus 1'de Ghia ile Ambiente teypleri aynı oluyor. Ses sistemi farkı var mıdır ? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2012 Hafızam bukadarina yetmiyor ama sayılar ile sistem değişebilir yada özellik değişebilir .. Hatırlayan arkadaslar çıkar zamanla bekle bakalım biraz.. Sorunuzu anladık zaten o basit Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Şükrü Abay Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2012 Tamam hocam teşekkür ederim ilgilendiğiniz için 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2012 Tamam hocam teşekkür ederim ilgilendiğiniz için Rica ederim Şükrü, tanışma ve benim arabam bölümü seni bekler Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Şükrü Abay Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2012 Benim Arabam Bölümüne Fotoğraflarını çekip en kısa zamanda koyacağım Bilgisi olan var mı arkadaşlar ya ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 İbrahim Dedeoğlu Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2012 Focus 1 ise tüm teypler hoparlörler aynı olmalı.. Ben bir fark göremedim.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2012 Focus 1 ise tüm teypler hoparlörler aynı olmalı.. Ben bir fark göremedim.. Değişik teypler var.. ilk gelenler cd'siz mesela 2.0'lar 6 cd'li.. makyajda cd'liler var.. hepsinin kodu farklı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 İbrahim Dedeoğlu Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2012 (düzenlendi) Yakup selam kardeşim özlettin kendini Ankara'ya bekleriz.. 2.0 Ghia (Sedan modeli sadece sanırım) modellerinde 6'lı Cd changer gibi donanımlar var. 2.0 SportTrend modelindeki donanımı net hatırlamıyorum fakat CD çalarlı olsun olmasın kalite olarak ciddi farklar yok bunu net söyleyebilirim.. Haziran 14, 2012 İbrahim Dedeoğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Mustafa Tüfekçi Yanıtlama zamanı: Haziran 16, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 16, 2012 focus I için 5000rds- 6000rds 6006 rds hattı oem aksesuar teybi blaupunkt kullandım. 5000-6000 rds ses farkı yok. 6006 biraz daha güzel gelmişti tabi onu çok uzun süre kullanamadım. blapunkt ise zaten daha detaylı bir teyp eqolayzer felan var ama onun ses çıkışı daha düşük diğer teyplerden. son ses açmaya kalkınca teyp sesi kısılıyordu. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Şükrü Abay Yanıtlama zamanı: Haziran 16, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 16, 2012 Sağolun verdiğiniz bilgiler için. @Mustafa Tüfekçi 5000Rds Ses Sistemi sizce nasıldı ? Kalite ,Bass,Tiz sesler olarak. Benim Focus'umda 4Hoparlör+2Tweeter var diye biliyordum. Bazı arkadaşlar Focus 1'de Tweeter yok dediler şaşırdım. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Mustafa Tüfekçi Yanıtlama zamanı: Haziran 16, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 16, 2012 focusun ön hoparlörlerinin içinde twetter da var diye görmüştüm bi yerde. ama harici tweeter yok. 5000 kaset çalar sonuçta. aşırı sistem hastası olmayana orjinal tesisat yeterli. hoparlörleri kaliteli çünkü. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
Şükrü Abay
Merhaba Arkadaşlar;
Siteye yeni üye oldum aranıza katıldım.
2000 Model Ford Focus 1.6 Ambiente GP donanımlı araca sahibim.
Bildiğiniz gibi Makyajsız kasa olarak adlandırılıyor.
Ses Sistemi Tatminkar.Tiz seslerini güzel veriyor fakat Bass'ı sanki biraz az geliyor. VOL.20 'ye getirdiğimizde Yan aynaları Titretiyor felanda =)
4Hoparlör 2Tweet var sanırım.
Makyajlı kasaya hiç binmedim. Ses sistemi Makyajsızla aynı mıdır ?
Teyp aynı fakat Kolonlardaki belki farklılıklar vardır diye..
Birde Ambiente ile Ghia arasında ses sistemi farkı var mıdır ?
Biraz ince ayrıntılar fakat takıntılıyım öğrenmek istiyorum bunları Çok abartmışsam affınıza sığınıyorumm.
Şimdiden İlginize Teşekkür ederim.
İyi Akşamlar..
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Bu soruda 19 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap