emir hacımustafaoğlu Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2012 o ne dehşet görüntüdür öyle Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2012 Dizel sesini beğenenler de varmış birşey daha öğrenmiş olduk işte..Hayat 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2012 Dizel sesini beğenenler de varmış birşey daha öğrenmiş olduk işte..Hayat ara sokaklardan geçerken camı açıp dizelin sesini dinlemek fantezimdir Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tolga Başaran Yanıtlama zamanı: Ocak 29, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 29, 2013 bu ne yapmış yahu böyle Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
T.Mete Yanıtlama zamanı: Şubat 3, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 3, 2013 Özellikle yazılımlı araçlara Stock dump valve yerine yine geri dönüşümlü forge dump valve takılıyor. http://www.forgemotorsport.com/content.asp?inc=product&cat=070305&product=FMDVK04S Bu elaman dönüşümlü valfi atmosferiğe çevirmiş;bağlantı için de kendince aparat yapmış.Atmosfere saldığı havadan haberi olmayan araç zenginde çalışır,bu da sıkıntı yaratabilir. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2013 Bu çuf çuf sesi ne zevk veriyor hala çözemedim..! 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Samet Daz Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2013 (düzenlendi) Dün akşam üzeri Benzin istasyonundan çıkarken önümdeki ışıklarda 3 tane Şahin vardı. Yalnız bir ses Çıkıyor Sanki şahin değil Hayabusa 16 İnç Ofsetli JantLar birde pıstırmış Makyajlı Youtubede bi Video var Şahin ile Ferrari kapışıyor : Aynı Ordaki gibi Araç Kuş serisini hiç sevmem ama hakkını yememek lazım adamlar iyi para harcamış Her neyse Adamlar Bir kalktı Işıklarda bi sonraki ışık 1 km falan ötede Yarıyorlar yOlu ( Kendi Çaplarında ) 100-150 mt Takip ettim kim kazanacak diye SOnra sesden Gaza Geldim Adamlar gözden kayboldu kazananı göremedim ( Makyajda bi yere kadar ) Şubat 4, 2013 Samet Daz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2013 Dün akşam üzeri Benzin istasyonundan çıkarken önümdeki ışıklarda 3 tane Şahin vardı. Yalnız bir ses Çıkıyor Sanki şahin değil Hayabusa 16 İnç Ofsetli JantLar birde pıstırmış Makyajlı Youtubede bi Video var Şahin ile Ferrari kapışıyor : Aynı Ordaki gibi Araç Kuş serisini hiç sevmem ama hakkını yememek lazım adamlar iyi para harcamış Her neyse Adamlar Bir kalktı Işıklarda bi sonraki ışık 1 km falan ötede Yarıyorlar yOlu ( Kendi Çaplarında ) 100-150 mt Takip ettim kim kazanacak diye SOnra sesden Gaza Geldim Adamlar gözden kayboldu kazananı göremedim Ayıp etmişsin, sürerken de yazarken de... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Samet Daz Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2013 Ayıp etmişsin, sürerken de yazarken de... Neden Ki Cem abi Kafa Dayanmıyor Arkalarında kalınca Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tolga Başaran Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2013 Tolga hiç gerek yok bence.. Kaliteli bir açık hava filtresi tak..veya kıt olarak.. Ben yapacam az kaldı.. Açık hava filtresini taktığında zaten kendisi çufluyor, Seside yeter egzozada gerek kalmaz.. Orjınal filtreyi sök ve sesi dinle.. bayadır var hava filtresi takılı, dediğin gibi turbonun bütün sesi dışardan duyuluyor , Bu çuf çuf sesi ne zevk veriyor hala çözemedim..! cuf cuf sesi subaru STI 'dan hastalık şimdi elektronikleri çıkmış turbo olmayan arabalarda bile geliyor o ses gürültülü araç kullanmakta yamaha r1 'den kalma hastalık ... bana ninni gibi geliyor ... ne yapalım bizde böyle büyüdük , oyunlarda bile grand tourismo , need for speed , colin mcrea rally ... demekki içimize işlemiş Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
S.Velid Demir Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2013 Ahanda bende bu sesi istiyorum arabamda. http://youtu.be/9CNkXVykjI0 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap