Serdar yaman Oluşturma zamanı: Haziran 14, 2012 Raporla Share Oluşturma zamanı: Haziran 14, 2012 (düzenlendi) Haziran 14, 2012 Serdar yaman tarafından düzenlendi 7 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alper Albayrak Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2012 İskenderun deniz er eğitim alayına teslim olduğum günün sabahında o resimde görünen sahilde ben kimim, niye burdayım tarzı düşüncelerle denize dalıp dalıp gitmiştim 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2012 5 yıl boyunca Mersin'de kalıp da buralara gidememek uzun zamandır içime oturmuş durumda. Elbet bir gün ziyaret edeceğim İskenderun'u... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2012 maydanoz tarlaları duruyormu daha.... 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2012 maydanoz tarlaları duruyormu daha.... dürüyor tabi maydanoz kralı benim dedem Tevfik abi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2012 5 yıl boyunca Mersin'de kalıp da buralara gidememek uzun zamandır içime oturmuş durumda. Elbet bir gün ziyaret edeceğim İskenderun'u...sizide alıp gelecem bu tarafa ahmet Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2012 İskenderun deniz er eğitim alayına teslim olduğum günün sabahında o resimde görünen sahilde ben kimim, niye burdayım tarzı düşüncelerle denize dalıp dalıp gitmiştim peki ya sonra Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2012 dürüyor tabi maydanoz kralı benim dedem Tevfik abi ulen bişiyide bilmiyim deme...yarıkkayadan esen rüzgar.........küre vardı denizkenarında onuda çekseydin keşke...dünya haritası üzerinde..gemi çıpaları falan... 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alper Albayrak Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2012 peki ya sonra Bismillah 460 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2012 ulen bişiyide bilmiyim deme...yarıkkayadan esen rüzgar.........küre vardı denizkenarında onuda çekseydin keşke...dünya haritası üzerinde..gemi çıpaları falan... suan ordayim Çekip yukluyorum 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2012 sizide alıp gelecem bu tarafa ahmet Hayırlısı serdarım Kadirlide bazlama yer öyle geçeriz oraya 1.0 gelsin de bi hele... Çok arkadaşımız var İskenderun'dan. Orda eczanesi olan.... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2012 suan ordayim Çekip yukluyorum ooo teşekkürler kardeşim ya...özlemişim...negüzel günlerdi beeeeee.... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2012 ooo teşekkürler kardeşim ya...özlemişim...negüzel günlerdi beeeeee.... Buyur gel Tevfik abi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2012 sagol Kardeşim ya...inşallah...kısmet diyelim... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2012 Serdarım emeğine sağlık........Cennet ve cehennem tarafını gezmeye gitmiştim hakkaten harika yerler..... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap