Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2012 (düzenlendi) Serdarım emeğine sağlık........Cennet ve cehennem tarafını gezmeye gitmiştim hakkaten harika yerler..... O Mersin'deydi ya abi, İskenderunda da mı var acaba Haziran 14, 2012 Ahmet A. tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2012 O Mersin'deydi ya abi, İskenderunda da mı var acaba evet yaaaa...Ahmetim sen doğru diyorsun.....bu tetenoz aşısının etkisi galiba anakart karıştı galiba peeee...tuzlu suda mı kaçtı ne...peeeeeeeee :P :P 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2012 Serdarım emeğine sağlık........Cennet ve cehennem tarafını gezmeye gitmiştim hakkaten harika yerler.....bekir Abicim orası Mersin'de iskenderun Hatay'ın ilçesi karıştırdın sen yerleri 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2012 evet yaaaa...Ahmetim sen doğru diyorsun.....bu tetenoz aşısının etkisi galiba anakart karıştı galiba peeee...tuzlu suda mı kaçtı ne...peeeeeeeee :P :P ehhehehehe abicim sen çok yaşa ya. Geçmiş olsun bu arada, denizde sıkça rastlanan görünmez kazalardandır bu iskele kesikleri... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2012 bekir Abicim orası Mersin'de iskenderun Hatay'ın ilçesi karıştırdın sen yerleri Mersin İskenderun kardeştir ya Aynı topraklar işte 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2012 ehhehehehe abicim sen çok yaşa ya. Geçmiş olsun bu arada, denizde sıkça rastlanan görünmez kazalardandır bu iskele kesikleri... ahmet asının yan etkileri nelerdir gecmis olsun bekir abi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2012 bekir Abicim orası Mersin'de iskenderun Hatay'ın ilçesi karıştırdın sen yerleri valla öyle oldu Sedarım....tuzlu su bana iyi gelemyor galiba.... :P Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2012 (düzenlendi) valla öyle oldu Sedarım....tuzlu su bana iyi gelemyor galiba.... :P tuzlu suya bizde gidip bir bakalım yüzmeyi özledim yüzmeye gelen buyursun Haziran 14, 2012 Serdar yaman tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2012 ehhehehehe abicim sen çok yaşa ya. Geçmiş olsun bu arada, denizde sıkça rastlanan görünmez kazalardandır bu iskele kesikleri... Valla öyle ...ben birde dalga geçerdim milletle....demek ki gülmeyecekmişiz anladım....birdaha söz gülmeyeceğim.... :P 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Erçetin Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2012 Serdarım güzel yerler. Çok beğendim fotoğrafları çektiğin yerde kahve keyfi de güzel olur Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2012 Serdarım güzel yerler. Çok beğendim fotoğrafları çektiğin yerde kahve keyfi de güzel olur mertim orası Cafe kahve keyfi yaptık anlayacağın 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Erçetin Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2012 mertim orası Cafe kahve keyfi yaptık anlayacağın Bende tam onu kastettim serdarım Daha foto yok mu ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2012 Bende tam onu kastettim serdarım Daha foto yok mu ? islerimi bitirirsem yarın geri kalan yerleri çekip yüklerim kardesim 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2012 Paylaşım için Teşekkürler 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Haziran 15, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 15, 2012 (düzenlendi) Haziran 16, 2012 Serdar yaman tarafından düzenlendi 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap