Gökhan Timur Oluşturma zamanı: Haziran 14, 2012 Raporla Share Oluşturma zamanı: Haziran 14, 2012 f3 için day lıght lı bi xenon far fiyatı bilgisi olan arkadaşlar varsa yardımcı olabilirlermi. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2012 Orjinal'inden almanız grekiyor..Şuan F3'e uygun bi-xenon yansanayi ürünler çıkmamış olabilir.. Otosan'dan alırsanız eğer kallavi olacaktır.Net fiyat veremiyorum..Forumda satanlarda olmuştu.Örnek olarak sitede arama yapabilirsiniz. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2012 Yerinize ben baktım; buyrun.Mertol abi 1500 liraya satmış misal..Bu fiyattan aşağıya bulmak çok zor.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gökhan Timur Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2012 Yerinize ben baktım; buyrun.Mertol abi 1500 liraya satmış misal..Bu fiyattan aşağıya bulmak çok zor.. Saol dostum zahmet oldu.Biraz tuzlu oluyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gökhan Timur Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2012 Yerinize ben baktım; buyrun.Mertol abi 1500 liraya satmış misal..Bu fiyattan aşağıya bulmak çok zor.. Yakup ben sitede baktımda sağlıklı bilgi bulamadım.F3 için iyi bir xenon uygulamasını nasıl yapabilirim ve hangi özellikleri taşımalı.yardımcı olabilirmisin. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2012 Yakup ben sitede baktımda sağlıklı bilgi bulamadım.F3 için iyi bir xenon uygulamasını nasıl yapabilirim ve hangi özellikleri taşımalı.yardımcı olabilirmisin. Sizin mevcut farlara xenon mu takmak istiyorsunuz ? Öncelikle o far'ın içine mercek takmak lazım... Oktay Abinin Konularına bakabilirsiniz mesela.. (kopyala-yapıştır) http://www.focusclubtr.com/index.php?app=core&module=search&do=user_activity&search_app=forums&mid=1650&sid=75b49229fd6525238facfbf95b4c15ba&search_app_filters[forums][searchInKey]=&userMode=title[/CODE] Daha sonra uygun kit almalısınız.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Çağlar Sertan KASIMOĞLU Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2012 Ford parça ithalatçılarında Ford yetkili satıcılarına,servislerine göre çok daha uygun fiyatlara bulabilirsiniz. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gökhan Timur Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2012 Sizin mevcut farlara xenon mu takmak istiyorsunuz ? Öncelikle o far'ın içine mercek takmak lazım... Oktay Abinin Konularına bakabilirsiniz mesela.. (kopyala-yapıştır) http://www.focusclubtr.com/index.php?app=core&module=search&do=user_activity&search_app=forums&mid=1650&sid=75b49229fd6525238facfbf95b4c15ba&search_app_filters[forums][searchInKey]=&userMode=title Daha sonra uygun kit almalısınız.. Neyse işte kardeş mercek ampul vs bunları öğrenmek istemiştim.Teşekkür ederim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Çağlar Sertan KASIMOĞLU Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2012 İstediğiniz merceği takabilirsiniz.Bi-xenon istiyorsanız d1s d2s gibi mercekler takmanız gerekir.Ve buna uyumlu ampül ve balast.İstanbulda,Ankarada orjinal farlara bi-xenon mercek takan yerler var. Tabiki herşeyin orjinali en güzelidir fakat buda şu anlık maliyetli.Hurdadan,servis-sigorta iadelerinden düşürürseniz ne mutlu size. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Göksel Yaman Yanıtlama zamanı: Haziran 15, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 15, 2012 İstanbulda İlker Kemal vardır... Bu işin Üstadıdır... GEM 5 modül ile harika bi-xenon montajı yapar... İsterseniz Telefon Numarasını Özelden verebilirim... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gökhan Timur Yanıtlama zamanı: Haziran 15, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 15, 2012 Tüm arkadaşlara yardımları için teşekkür ederim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
turgut yıldırım Yanıtlama zamanı: Eylül 24, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 24, 2012 merhaba daha yeni 2012 focus 3 style modelini aldım aracıma xenon far taktırmak istiyorum nerde taktırmam gerekir.Yansanayi birşey istemiyorum.Sorun çıkartmayacak birşey olsun.Yardımcı olursanız sevinirim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 24, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 24, 2012 X paket de bulunan far grubunu almak istiyorsunuz mu ? Soruya bak ya 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
turgut yıldırım Yanıtlama zamanı: Eylül 27, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 27, 2012 evet x paketteki far olmasını istiyorum duyduğum kadarıyla serviste takılmayan farlar arıza veriyormuş?fiyatlar ne seviyededir ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
turgut yıldırım Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2012 orginal xenon farların fiyatları ne kadar acaba? taktıranlar varmı? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap