turgut yıldırım Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2012 oem mercekli far dediğiniz ne oluyo ? adamın bana söylediği philips marka xenon farın üstüne mercek yapıp arabaya takıcakmış? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2012 (düzenlendi) oem mercekli far dediğiniz ne oluyo ? adamın bana söylediği philips marka xenon farın üstüne mercek yapıp arabaya takıcakmış? X paketle gelen farlar Kasım 20, 2012 Sabri Özer tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
turgut yıldırım Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2012 arasındaki fark ne ? yardımcı olursan sevinirim? birde oem farı nerden temin edebilirim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 2012 arasındaki fark ne ? yardımcı olursan sevinirim? birde oem farı nerden temin edebilirim Çıkma olarak bulabilirsiniz, yedek parçacılardan bulabilirsiniz tabi bir de servisten alabilirsiniz de o gereksiz pahalı bildiğim kadarıyla ve takmasının bir kaç ekstrası var. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
turgut yıldırım Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 2012 oem dediğiniz ne oluyo ben onu tam anlayamadım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 2012 (düzenlendi) oem dediğiniz ne oluyo ben onu tam anlayamadım Original Equipment Manufacturer Bilgisayar sektöründen gelen bir ifade, bilgisayara değişik parçalar takılıp birleştirilir, söz gelimi Dell sabit disklerini Seagate'den alır, alınan ürünün markası Dell değildir, ama Dell'in kullandığı ürünün üreticisi de Seagate'dir, siz gidip sonradan Seagate disk alırsanız OEM almış olursunuz. mercekli xenon far nerden temin ederim yardımcı olurmusunuz? Forunmda yazılanlar arsından aklımda kalanlardan: Ankara'da Şaşmaz Sanayide Çakırlar Oto, Ümit Bey 312 278 28 18 Istanbul'da Himpex Cüney Bey 212 633 22 07 Sürekli stokta olmayabilir ama arada sormak lazım oem mercekli far dediğiniz ne oluyo ? adamın bana söylediği philips marka xenon farın üstüne mercek yapıp arabaya takıcakmış? OEM mercekli far X paketle beraber gelen Bi-Xenon farlar, üzerinde gündüz ışığı LED'leri de var, normal fara sonradan mercek montajı ve Xenon eklemesi yapılacaksa bu fiyat bence pahalı, ne kadar sağlıklı olur onu da bilemem. Kasım 21, 2012 Cem Boneval tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 2012 OEM mercekli farlar bunlardır; (Yaklaşık 1 aydır bagajımda gezmektedirler ) Xenon için Ford osramın kitini kullanmış.bu farların üzerinde philips yada herhangi başka bir markanın xenon kiti varsa değiştirlmiş demektir. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 2012 Bu da takılı hali, üstteki halojen alttaki Bi-Xenon Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
turgut yıldırım Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 2012 oem dediğiz komple far yani. sadece mercek özelliği değil? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
turgut yıldırım Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 2012 oem farı ne kadara almıştınız ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 2012 Ben ayrı ayrı far fiyatını söyleyemem; 5" ekranla birlikte aldım; komple pazarlık oldu. Far komple sadece mercekleri almıyorsun. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 2012 Takım fiyatı 1500 TL'yi geçmediği sürece makul (serviste adedi bundan pahalı) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
turgut yıldırım Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 2012 oem farda otomatik yükseklik ayarı varmı ? birde mercekli xenon fiyatı 800 tl sizce uygunmu philips xenon marka ? yada bildiğiniz bi yer varmı oem far için Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 2012 oem farda otomatik yükseklik ayarı varmı ? birde mercekli xenon fiyatı 800 tl sizce uygunmu philips xenon marka ? yada bildiğiniz bi yer varmı oem far için Mesajları okumuyor musunuz? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
turgut yıldırım Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 2012 kusura bakmayın ben 3 üncü sayfada yazdıklarınızı görmemişim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap