turgut yıldırım Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 2012 oem farlar muayeneden geçiyormu? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 2012 Hayır çünkü otomatik yükseklik ayarı bulunmuyor. Yani en şu anda azından teorik olarak geçmiyor. Zamanla bu kural esner mi göreceğiz... Eski farları (s)atmamakta yarar var. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
turgut yıldırım Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 2012 oem farla,mercekli xenon (sonradan mercek uygulaması yapılan) arasında çok fark varmı ? sizce hangisini tercih etmeliyim ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 2012 oem farla,mercekli xenon (sonradan mercek uygulaması yapılan) arasında çok fark varmı ? sizce hangisini tercih etmeliyim ? Sonradan mercek uygulaması yapılan farı görmediğim için yorum yapmam mümkün değil, elbetteki bulursanız ve bütçenize uygunsa orijinal Bi-Xenonları takmanızı öneririm. Ancak onlarda da her far yandığında kısa far arızası mesajı alınıyor ve bunun üstesinden gelmek pek kolay değil, işlevsel olarak sorun yok ama takıntılı kişiler bu uyarıdan rahatsız olabilir. Ben neredeyse 8 aydır keyifle kullanıyorum, özellikle gündüz farı da içerdiğinden çok memnunum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
turgut yıldırım Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 2012 teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
turgut yıldırım Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 2012 cem bey dediğiniz firmadan sordum farların fiyatını tanesine 1500 tl fiyat istediler. çok fazla geldi bana sizce mevcut fara mercekli far yaptırtsam oem farla çok farkı olurmu ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 2012 cem bey dediğiniz firmadan sordum farların fiyatını tanesine 1500 tl fiyat istediler. çok fazla geldi bana sizce mevcut fara mercekli far yaptırtsam oem farla çok farkı olurmu ? araştırın dolaşın o fiyata takımını çok rahat bulursunuz serviste o fiyat zaten. orjinal birşey varken neden çakmasıyla uğaraşasınız. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 2012 Ben 2 aydır bagajda gezdiriyorum; bu gidişle de takamıycam. Varsa isteyen vereyim; çift halinde avrupadan kazalı araçtan sökülmüş; Osram Xenon kiti üzerinde hazır. Solda birkaç hafif çizik var sağ pırıl pırıl. Test edildi çalıştırıldı. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tolga Başaran Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 2012 ben beklerim , değişik markalarda çıkartsın , 1500 tanesi nedemk yahu ? .... bir önceki focus için envayi marka çıkmıştı , ozaman fiyatlarda ucuzlar ... şuan için alınan herşey pahalı olacaktır ... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 2012 Ben 2 aydır bagajda gezdiriyorum; bu gidişle de takamıycam. Varsa isteyen vereyim; çift halinde avrupadan kazalı araçtan sökülmüş; Osram Xenon kiti üzerinde hazır. Solda birkaç hafif çizik var sağ pırıl pırıl. Test edildi çalıştırıldı. abi sen istedikten sonra ben her türlü yardımı yaparım ocakta gelicem bilgin olsun. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serhat E. Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 2012 Ben 2 aydır bagajda gezdiriyorum; bu gidişle de takamıycam. Varsa isteyen vereyim; çift halinde avrupadan kazalı araçtan sökülmüş; Osram Xenon kiti üzerinde hazır. Solda birkaç hafif çizik var sağ pırıl pırıl. Test edildi çalıştırıldı. İçi karartmalı mı abi... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 2012 İçi karartmalı mı abi... Hayır.Resmi vardı forumda bulayım dur. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap