Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2014 kurban bayramı tatili için manavgat-antalyada club calimera serra palace otelinde rezervasyon yaptık bakalım nasıl geçecek.... Hadi bakalım, güzel gibi görünüyor. Ama doğruyu söyle bu resmi görüp rezervasyon yaptırdın dimi? 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2014 Hadi bakalım, güzel gibi görünüyor. Ama doğruyu söyle bu resmi görüp rezervasyon yaptırdın dimi? Bunu görünce 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2014 Bunu görünce Çocuk Havuzu=Çiş Havuzu 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2014 Çocuk Havuzu=Çiş Havuzu hangi birinde yok ki etkinlik çok fazla varmış bakalım defneyle vakit geçirecem zaten Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2014 Çocuk Havuzu=Çiş Havuzu Birde kaplıca gibi oluyor ya, sıcacık Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2014 Birde kaplıca gibi oluyor ya, sıcacık Ekim'de hava serin olursa su sıcak olur 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2014 hangi birinde yok ki etkinlik çok fazla varmış bakalım defneyle vakit geçirecem zaten Var mı la hepsinde? Anaaaam... Birde kaplıca gibi oluyor ya, sıcacık Sıcak havuz gördüm mü kaçıyorum zaten 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2014 Ekim'de hava serin olursa su sıcak olur Ağrıların geçer vallahi o sıcak suda Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2014 Var mı la hepsinde? Anaaaam... Sıcak havuz gördüm mü kaçıyorum zaten Olma mı 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 2015 Yine aynı konu, tatilde nereye gitsek. Evet 2015 yılı yaz tatiline start veriyorum bakalım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 2015 Yine aynı konu, tatilde nereye gitsek. Evet 2015 yılı yaz tatiline start veriyorum bakalım Yav ben dahil birçok kişi sizin oralara geliyo.Bide soruyon mu nere gidek diye. Sen de Ankara ya gel tatile Sürmeli Efes 25 temmuz girer 1 ağustos çıkarım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 2015 16-27 Temmuz arası izini aldım, her yerden çıkabilirm Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 2015 (düzenlendi) Temmuz ikinci hafta Aşağıdaki yere gidiyorum. Çocuklar için üç aile beraber ayarladık. Normalde bu tip otelleri tercih etmem ama mecburen oldu valla. Şubatta rezervasyon yapmıştık fiyat uygunca. 7 gece iki yetişkin bir çocuk(10 yaş) ultra herşey dahil 2300 / 9 taksit. http://www.alkoclar.com.tr/Page/251/exclusive_alacati_.html Haziran 23, 2015 Engin Uzunoğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 2015 Temmuz ikinci hafta Aşağıdaki yere gidiyorum. Çocuklar için üç aile beraber ayarladık. Normalde bu tip otelleri tercih etmem ama mecburen oldu valla. Şubatta rezervasyon yapmıştık fiyat uygunca. http://www.alkoclar.com.tr/Page/251/exclusive_alacati_.html Güzelmiş. Aklımızda bulunsun. Bu sene bende Alaçatı istiyordum ama ufaklık gelince planlar suya düştü. Seneye inşallah. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 2015 (düzenlendi) Güzelmiş. Aklımızda bulunsun. Bu sene bende Alaçatı istiyordum ama ufaklık gelince planlar suya düştü. Seneye inşallah. Daha gitmedik bakalım. Ben otel sevmem, kalabalık çok insan olan yer sevmem, bin kişi aynı yerde yemek yenen yer sevmem, animasyon sevmem, vs. Haziran 23, 2015 Engin Uzunoğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap