Alperen G. Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 2015 +1. Birde Spice var unutma Bu arada 2-3 gün için Boğsak tarafına gitmeyi düşünüyorum. Var mı o taraflarda bildiği bir yer olan. Ovacık'da olur. Anamur'a kadar yolu var. Gittin mi Spice'a? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 2015 Gittin mi Spice'a? Orası bana yasaklı. 3. sene ve yine gidemedim. En son arkadaşla gidelim dedik, bu defa da onlar almadı. Onun için Anamur tarfında pansiyon arıyorum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 2015 Orası bana yasaklı. 3. sene ve yine gidemedim. En son arkadaşla gidelim dedik, bu defa da onlar almadı. Onun için Anamur tarfında pansiyon arıyorum heee öyle arkadaşla gitmek yassah... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2015 Çeşme taraflarında 3-4 gece konaklayabileceğimiz çocukla rahat edebileceğimiz otel önerisi olan var mı? Yıldız takıntımız yoktur Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
taner eviş Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2015 Çeşme taraflarında 3-4 gece konaklayabileceğimiz çocukla rahat edebileceğimiz otel önerisi olan var mı? Yıldız takıntımız yoktur yıldız takıntımız olsaydı galatasaray lı olurduk ??? şaka maka Aydın abi görürse yazar . Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
A.Coşar Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2015 Şöyler ağaçların içinde kemer tarafında falan Emre nin de rahat rahat takılabileceği bir yer bakıyoruz. ilk iki şartımız ağaçlık olması ve çocuk havuzu olması Antalya Belek,Bellis Hotel.(http://www.bellis.com.tr) 22-28 Ağustos tarihleri arsında oradayım:) 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2015 Antalya Belek,Bellis Hotel.(http://www.bellis.com.tr) 22-28 Ağustos tarihleri arsında oradayım:) Tesekkurler; Tatil Planı yaparken birden kendimizi yazlık almış bulduk Yenifoça'da çekirdek ailemiz için 2+1 şirin bir sitede yazlık aldık ve bir kaç yaz için tatil planlarını şimdiden iptal ettik. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2015 Bekle İzmir ben geliyorum.Şafak 3 . Hah şimdi Mert gelip kaç İzmir diye yorum yapar. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2015 Tesekkurler; Tatil Planı yaparken birden kendimizi yazlık almış bulduk Yenifoça'da çekirdek ailemiz için 2+1 şirin bir sitede yazlık aldık ve bir kaç yaz için tatil planlarını şimdiden iptal ettik. Abi çeşme veya alaçatıda kafa dinlemelik çocukla rahat edebileceğimiz 3-4 gece kalacağımız otel - butik otel vs tavsiyen var mı? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2015 Abi çeşme veya alaçatıda kafa dinlemelik çocukla rahat edebileceğimiz 3-4 gece kalacağımız otel - butik otel vs tavsiyen var mı? Ahmet'çim, bu sezonda Çeşme'nin hiçbir yerinde çocukla kafa dinleyebileceğiniz bir yer olduğunu sanmıyorum. Yerinde olsam rotayı biraz daha kuzeye Ayvalık-cunda taraflarına çevirirdim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2015 Ahmet'çim, bu sezonda Çeşme'nin hiçbir yerinde çocukla kafa dinleyebileceğiniz bir yer olduğunu sanmıyorum. Yerinde olsam rotayı biraz daha kuzeye Ayvalık-cunda taraflarına çevirirdim. Abi aslında amaç alaçatının sokaklarında hanımla gezmek. oraları görmek istiyor. Deniz tatilinden ziyade oraları görüp gezmek. Yoksa asıl tatil için Didim'de baba evinde olacağız da bir kaç gün buralara kaçıp gezelim istiyoruz. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2015 Abi aslında amaç alaçatının sokaklarında hanımla gezmek. oraları görmek istiyor. Deniz tatilinden ziyade oraları görüp gezmek. Yoksa asıl tatil için Didim'de baba evinde olacağız da bir kaç gün buralara kaçıp gezelim istiyoruz. Biraderin Alaçatı'da evi var, arada uğrarım, bence aşırı kalabalık, anlamsız sosyetik, gereksiz pahalı ve gösterişin ön planda olduğu bir mekan oldu. Yıllar önce sörf için gittiğimizde Nako'nun yerinde kalırdık, sevimli ve rahat bir pansiyondu. http://www.carkpansiyonalacati.com/ 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Yürüyen Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2015 (düzenlendi) Biraderin Alaçatı'da evi var, arada uğrarım, bence aşırı kalabalık, anlamsız sosyetik, gereksiz pahalı ve gösterişin ön planda olduğu bir mekan oldu. Yıllar önce sörf için gittiğimizde Nako'nun yerinde kalırdık, sevimli ve rahat bir pansiyondu. http://www.carkpansiyonalacati.com/ Kaş'ı da bu hale getirecekler diye ciddi tırsıyorum... Akyaka'da mesela... Tesekkurler; Tatil Planı yaparken birden kendimizi yazlık almış bulduk Yenifoça'da çekirdek ailemiz için 2+1 şirin bir sitede yazlık aldık ve bir kaç yaz için tatil planlarını şimdiden iptal ettik. Aydın abi hayırlı olsun, ilk bakışta yazlık "ölü yatırım" gibi bir görüntü yaratsa da bence yeri ve evinize yakınlığı ile çok iyi bir tercih olmuş. bu bakış açısına da katılmam onuda belirteyim güzel günlerde oturun inşallah... Abi çeşme veya alaçatıda kafa dinlemelik çocukla rahat edebileceğimiz 3-4 gece kalacağımız otel - butik otel vs tavsiyen var mı? Ahmedovic... Hanım ne der bilemem tabi ama öyle sokaklarda otantik otantik gezmek istiyorsanız medeniyete yakın ama anlamsız kasıntılardan uzak bir tatil istiyorsanız kesinlikle KAŞ... muğla akyaka ya da gidebilirsiniz ama Kaş'a göre daha durgun bir yer. Ama hersene ikisine de uğrarım favori mekanlarım. Bekle İzmir ben geliyorum.Şafak 3 . Hah şimdi Mert gelip kaç İzmir diye yorum yapar. izmirde OHAL ilan etmişler Temmuz 22, 2015 Mert Yürüyen tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2015 izmirde OHAL ilan etmişler O zaman gitmiyim ben. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2015 @Mert Yürüyen, tesekkurler Mert. Kışlık evimize 40km. mesafede, İzmir'de yazlıklar aslında yazlık gibi değil kışın en soğuk 3 ayı hariç 9 ay kulanılır hele sonbaharda yazlıklar çok güzel olur. @Ahmet A., Ahmet'çim yürüyüş bile yapamazsınız bu dönemde, eylül'ün 10-15 inden sonra tavsiye ederim Alaçatı'yı. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap