Semih O. Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 2015 Ağustos sonuna doğru gitmeyi düşünüyoruz. Otele bağlanmadan hafif gezebileceğimiz ama çoğunlukla kafa dinlemelik bir tatil istiyoruz. Ayarlamakta biraz geç kaldık aslında ama işlerin belirsizliği yüzünden başka çare yoktu doğrusu. Ben Bozburun diye düşünüyorum ama hala netleştiremedik. Önerileriniz varsa çok sevinirim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 2015 Bayram tatili için Nashira Resort Hotel & Aqua - Spa oteli Hakkında bilgisi olan var mı? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 2015 Bayram tatili için Nashira Resort Hotel & Aqua - Spa oteli Hakkında bilgisi olan var mı? Son 1 hafta için yabancı yorumlara baktım, pek iç acıcı değil. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 2015 Seri imalat yapan turizm fabrikaları, pahalı ve şişirme, çoğu öyle... Neyse ben yorum yapmayayım ön yargılıyım bunlara. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 2015 Son 1 hafta için yabancı yorumlara baktım, pek iç acıcı değil. İzmir sürmeli efes e git. Testuser gönül rahatlığıyla gönderir seni. Yaş ortalaması 55 olduğundan sıkıntı çıkmaz ha ha Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 2015 İzmir deyince Büyük Efes Swissoteli tek geçerim, evim kadar da severim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 2015 İzmir sürmeli efes e git. Testuser gönül rahatlığıyla gönderir seni. Yaş ortalaması 55 olduğundan sıkıntı çıkmaz ha ha Konu ben değilim ama tavsiyeyi dikkate alacağım, bu arada ben tatili heba ettim ufak ufak bir yerer gider geliriz artık eylül'de. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 2015 [emoji3] Konu ben değilim [emoji14] ama tavsiyeyi dikkate alacağım, bu arada ben tatili heba ettim ufak ufak bir yerer gider geliriz artık eylül'de. Bursa ya bekleriz efem. Köfte vaaar. Sucuk vaaar Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
testuser Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 2015 İzmir sürmeli efes e git. Testuser gönül rahatlığıyla gönderir seni. Yaş ortalaması 55 olduğundan sıkıntı çıkmaz ha ha isterse Bodrum'a gitsin Doğan abi hiç fark etmez Aynı şekilde ben de gitmek isteyebilirim ama sonra Konu ben değilim ama tavsiyeyi dikkate alacağım, bu arada ben tatili heba ettim ufak ufak bir yerer gider geliriz artık eylül'de. gitti cağnım tatil, ah ah Bursa ya bekleriz efem. Köfte vaaar. Sucuk vaaar O değil de Ankara ekibi olarak bi mangal yapsanıza 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2015 Oteller için erken rezervasyonlar başlamış. Gidecekler kaçırmasın. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hakan Saraylı Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2015 (düzenlendi) 6 dakika önce, Serdar Eryürekli said: Oteller için erken rezervasyonlar başlamış. Gidecekler kaçırmasın. Geçen yıl erken rezervasyon yaptırdığım için zararlı çıktım, yaz dönemi turist az olduğu ve oteller tam dolmadığı için fiyatlar benim erken rezervasyon ile aldığımdan daha düşüktü. Rusya devlet başkanı Putin vatandaşlarına Türkiye'ye gitmeyin demeye başladı görünen o ki bu yıl da sezon fiyatları düşük olacak/olabilir. Kasım 25, 2015 Hakan Saraylı tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2015 14 dakika önce, Hakan Saraylı said: Geçen yıl erken rezervasyon yaptırdığım için zararlı çıktım, yaz dönemi turist az olduğu ve oteller tam dolmadığı için fiyatlar benim erken rezervasyon ile aldığımdan daha düşüktü. Rusya devlet başkanı Putin vatandaşlarına Türkiye'ye gitmeyin demeye başladı görünen o ki bu yıl da sezon fiyatları düşük olacak/olabilir. Ben geçen sene takip ettim düşüş görmedim ama senin otele denk gelmiş demek ki abi Ama bu Rusya işi bence de fiyatların düşük olmasına sebep olacak. Neyse gidecekler için hayırlısı diyeyim. Benim iş bu senede zor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2015 Ben bu sene olmadı gene o yaşlılar kampı ve obezite merkezine giderim para kalmazsa. Bu arada Rusya turist göndermeme kararı almış gençlere( pardon Turizmle uğraşanlar diyeceedim) duyrulur. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hakan Saraylı Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2015 Rusya turizm bakanı rus turizm operatörü firmalarının zararını karşılayacak kaynağın (paranın) hazır olduğunu söyledi. Gerekirse zarar ederiz ama size turist yok diyor. Avrupa'da ki terör olayları ve Rusya ile gerilimin neticesinde turizm bu yıl çok kötü bir sezon yaşayacak gibi duruyor. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2015 Aslında bu bize ucuz kaliteli tatil olarakta geri dönebilir.Ama iyi yanından bakmak lazım.Gözlerimiz de dinlenecek :D Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap