Bekir B. Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2017 Yakın zamanda yurt dışından gelecek varsa bir duş jeli siparişim olacaktı 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2017 1 saat önce, H. Cenk yazdı: @Alperen G. duş jelinin markasını yazsaydın keşke belki biz fakirler de krediye girer falan alabilirdik Molton Brown... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2017 Vay canınasını Kredi esprim gerçek oldu. Ben onu anca kredi kartına taksitle alabilirmişim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Süleyman Ünal Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2017 Yalnız fiyatı bütün satıcılarda standart. Hacı Şakir candır. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2017 Aklıma bu geldi nedense Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Yürüyen Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2017 34 dakika önce, Alperen G. yazdı: Molton Brown... Adamın saati prestige, duş jeli prestige, arabasının paketi bile prestige... eczanenin ortasına etse, prestige kokar alimallah 1 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2017 1 saat önce, Mert Yürüyen yazdı: Adamın saati prestige, duş jeli prestige, arabasının paketi bile prestige... eczanenin ortasına etse, prestige kokar alimallah Walla duş jelini değil şampuanını aldık.. Indian Cress olanını.. amma velakin ben defne sabunu kullanıyorum saç yıkama için. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Sezgin Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2017 35 dakika önce, Alperen G. yazdı: Walla duş jelini değil şampuanını aldık.. Indian Cress olanını.. amma velakin ben defne sabunu kullanıyorum saç yıkama için. Sende saç var mıydı hacı? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2017 16 dakika önce, Onur Sezgin yazdı: Sende saç var mıydı hacı? Vardı... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2017 Profil fotosunu niye kaldırdı sanıyorsun 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2017 14 dakika önce, Mertcan Çelik yazdı: Profil fotosunu niye kaldırdı sanıyorsun Komik değil... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Yürüyen Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2017 2 saat önce, Alperen G. yazdı: Vardı... Simple Past Tense di mi bu? ? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2017 2 saat önce, Alperen G. yazdı: Komik değil... Görmeyeli o kadar uzun zaman oldu ki artık kürek tehdidi hiç yokmuş gibi hareket etmeye başladım ben be ya En fazla ektirirsin abi yav ne olcak Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Kasım 17, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 17, 2017 Onu bunu bilmem de aramızdaki "en burjuva" kim sorusu cevaplandı... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Kasım 17, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 17, 2017 Bu konu neden bu kadar uzadı anlayamadım. Sadece otelden ve memnun kaldığım hizmetlerinden bahsettim o kadar. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap