Onur Sezgin Yanıtlama zamanı: Kasım 17, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 17, 2017 18 dakika önce, Alperen G. yazdı: Bu konu neden bu kadar uzadı anlayamadım. Sadece otelden ve memnun kaldığım hizmetlerinden bahsettim o kadar. Sucuk vol2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Kasım 17, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 17, 2017 15 dakika önce, Alperen G. yazdı: Bu konu neden bu kadar uzadı anlayamadım. Sadece otelden ve memnun kaldığım hizmetlerinden bahsettim o kadar. Yahu sevdiğimizden takılıyoruz. Bozburun'a giderken mutlaka Göcek'de bir mola verir ve West Cafe'nin tadını çıkartırın. D-Resort'a misafir girdim ama konaklamadım. Çok kaliteli bir işletme. Ama bence Göcek = Tekne! Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Kasım 17, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 17, 2017 13 saat önce, Cem Boneval yazdı: Ama bence Göcek = Tekne! kesinlikle! konfor maksimum değil ama keyif kesinlikle maksimum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Kasım 17, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 17, 2017 Bi de bi Hüseyin Göcek vardı... sahi ne oldu ona? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap