Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Haziran 15, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 15, 2012 kardeşimin mezuniyeti için 1 hafta geçirmiştim gökovada mukemmel bır yer ayrıca suan hatırlamıyorum adını mert kumu degerli olan yer neresiydi ya ben emsalsiz nitelikte görüyorum orayı kum değil yaşayan bir organizmadır kendisi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Haziran 15, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 15, 2012 Kleoparta adası Serdarım Tekne turuyla gidiliyor. Veya Marmaris'e giderken Sedir adası olarakta geçer oradan da ulaşım mevcut. aynen kardesim tekne turuyla gittik biz çok begendım orayı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Erçetin Yanıtlama zamanı: Haziran 15, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 15, 2012 Ben fethiyeden tekne turuyla gitmiştim o adaya Fethiye taraflarında kleopatrayla ilgili bir çok yer mevcut ama benim bahsettiğim yere getirmez onlar. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Erçetin Yanıtlama zamanı: Haziran 15, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 15, 2012 Gökova güzeldir ama max. 2 gün kalınır. 1. gün akşam saatleri azmak turuna çıkılır; 2. gün tekne turu ile kleopatra plajına falan gidilir. Abicim rüzgar sörfü var daha Son günde akbüke doğru yola çıkılır yol üzerinde güzel koylar var Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ferhat tezcan Yanıtlama zamanı: Haziran 15, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 15, 2012 Fethiye taraflarında kleopatrayla ilgili bir çok yer mevcut ama benim bahsettiğim yere getirmez onlar. Doğrudur yaparlar çakallar Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Erçetin Yanıtlama zamanı: Haziran 15, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 15, 2012 Doğrudur yaparlar çakallar Aslında tatil planınız kaç günlük bilmiyorum ama gökova'da 2 gün daha sonra dalyan-dalaman tarafına geçilebilir. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Haziran 15, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 15, 2012 Mert sen bana 5 gün geçirebileceğim bi yer söyle, rehberimiz sensin sonuçta Ayvalık'a mı gidelim? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Haziran 15, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 15, 2012 Mert sen bana 5 gün geçirebileceğim bi yer söyle, rehberimiz sensin sonuçta Ayvalık'a mı gidelim? Önce bölge seç ki sana yardımcı olabilsin. Kuzey ege Güney ege Akdeniz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ferhat tezcan Yanıtlama zamanı: Haziran 15, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 15, 2012 Aslında tatil planınız kaç günlük bilmiyorum ama gökova'da 2 gün daha sonra dalyan-dalaman tarafına geçilebilir. Maksimum 4 yada 5 gün Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Haziran 15, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 15, 2012 Önce bölge seç ki sana yardımcı olabilsin. Kuzey ege Güney ege Akdeniz Kuzey ege... hep güneydeydik şimdiye kadar abi... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Erçetin Yanıtlama zamanı: Haziran 15, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 15, 2012 Mert sen bana 5 gün geçirebileceğim bi yer söyle, rehberimiz sensin sonuçta Ayvalık'a mı gidelim? Ahmedim sen bu sene kuzey ege yap. Gökova , Dalaman , Dalyan bu taraflara araçla gelme imkanın varsa daha güzel olur 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ferhat tezcan Yanıtlama zamanı: Haziran 15, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 15, 2012 Önce bölge seç ki sana yardımcı olabilsin. Kuzey ege Güney ege Akdeniz) Güney ege yada akdeniz.Antalya ötesi gerek yok Alanyaya kadar gitmiştim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Erçetin Yanıtlama zamanı: Haziran 15, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 15, 2012 Maksimum 4 yada 5 gün Ferhat Bey aracınızla gelecekseniz ben tatili gökova , dalyanda sarıgerme ve akbük taraftarıyım Belki yorucu görünebilir ama güzel geçer Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ferhat tezcan Yanıtlama zamanı: Haziran 15, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 15, 2012 (düzenlendi) Ferhat Bey aracınızla gelecekseniz ben tatili gökova , dalyanda sarıgerme ve akbük taraftarıyım Belki yorucu görünebilir ama güzel geçer Tatile yatmaya gelen kişilerden değilim baştada belirttiğim gibi yorucu olması demek eğlenceli olucak demektir benim ve eşim için ve hatta 4 yaşındaki oğlum için tatil demek gezmek demek Oğlum her tatile gidişimizde tüm yol boyu gözler faltaşı gibi açık ama dönüşte daha yola çıkmadan koltuğunda bi uyur eve kadar gelirizde yine uyanmaz . Gökovayı bayadır aklımdaydı ama çok üstünde durmamıştım iyi oldu bu ben biraz araştırayım tekrar teşekkürler fikir için Haziran 15, 2012 ferhat tezcan tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Haziran 15, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 15, 2012 Kuzey ege... hep güneydeydik şimdiye kadar abi... Yukarıda eklediğim tropikal ada tadındaki oliviera ya bakabilirsin. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap