Alperen G. Yanıtlama zamanı: Mayıs 27, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 27, 2014 Konuyu hortlatayım Merhaba arkadaşlar, plansız ve ani gelişen tatil kararı ile haftaya Antalya taraflarına gideceğim. 1,5 yaşında çocuğumuz da olacağı için rahat girebileceğimiz sığ denizi olan, plajı ve denizi kumlu denize sıfır herşey dahil konseptinde bir yer düşünüyorum. Fiyat ise günlük kişi başı max.200 bütçem. 4 yada 5 gece konaklama olucak. Değerli tavsiyelerinizi bekliyorum. Kayseri'ye 10 saat mesafeyi geçmeyecek başka bir alternatifide değerlendirebilirim. Tatil sitelerine bakmaktan kafam karıştı. Kafama yatan biyer bulamazsam yada bütçemi çok aşarsa, geçen seneki gibi yakında olduğu için Mersin-Kızkalesi Barbarossa Hotel'e kalıcaz yine. Denizini, otelini ve hizmetini sevmiştik ama üst üste aynı yere gitmek istemiyorum. Belek Spice Hotel.. buyuk ihtimalle butcene uyacaktir. Bir Maxx Royal, Gloria, Cornelia Diamond degil ama yine de baya baya iyidir.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2014 Belek Spice Hotel.. buyuk ihtimalle butcene uyacaktir Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2014 O kadar mı kötü ? Zaten fiyatıda 220-300 kişi başı. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2014 Vallahi biz 5 kişi gitmiştik.. harika bir tatildi.. nesini beğenmedi ki? O kadar mı kötü ? Zaten fiyatıda 220-300 kişi başı. O zaman Silence Beach önerebilirim.. (Side) Ufak ama bol ödüllü bir otel, fiyatı da biraz daha uygundur diye Alaiye Resort&Spa (Alanya) 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2014 Durun yaawww ben kötü diye yapmadım o işaretleri Alperen'e yapmıştım. Spice otele 3 senedir gitmeye niyetleniyorum her sene bir şey çıkıyor. 2 sene önce otel araştırırken ilk görüşte aşık oldum. Erken rezervasyon yaptıramadık, bütçemizi biraz aştı GİDEMEDİM. Geçen sene arkadaşlarla gidelim dedik onların bütçesine uymadı GİDEMEDİM. Başka bir otele gittik. Bu sene gidelim dedik başka bir sürpriz çıktı tatili iptal etmek zorunda kaldık GİDEMEDİM. Artık inşallah seneye diyorum. Yoksa ilk gördüğümden beri gitmek istediğim bir oteldir kendileri. İmkanın varsa git valla. Hatta sonrada bana haber verirsen sevinirim. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2014 Durun yaawww ben kötü diye yapmadım o işaretleri Alperen'e yapmıştım. Spice otele 3 senedir gitmeye niyetleniyorum her sene bir şey çıkıyor. 2 sene önce otel araştırırken ilk görüşte aşık oldum. Erken rezervasyon yaptıramadık, bütçemizi biraz aştı GİDEMEDİM. Geçen sene arkadaşlarla gidelim dedik onların bütçesine uymadı GİDEMEDİM. Başka bir otele gittik. Bu sene gidelim dedik başka bir sürpriz çıktı tatili iptal etmek zorunda kaldık GİDEMEDİM. Artık inşallah seneye diyorum. Yoksa ilk gördüğümden beri gitmek istediğim bir oteldir kendileri. İmkanın varsa git valla. Hatta sonrada bana haber verirsen sevinirim. Dediğim gibi biz 5 kişi kardeşlerle gitmiştik.. Ön cephe en üst kat Coconut Suit'te kalmıştık.. Otelin herşeyi çok güzel.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2014 (düzenlendi) @Yusuf Çavuş, vera stone palaca resort çolaklı side'de tavsiye ederim abi Mayıs 28, 2014 Serdar yaman tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2014 An itibariyle forum ana sayfada sağ banner'da spice hotel reklamı var 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2014 An itibariyle forum ana sayfada sağ banner'da spice hotel reklamı var Aynen. Ben kaçmaya çalıştıkça o geliyor bana. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2014 Vallahi biz 5 kişi gitmiştik.. harika bir tatildi.. nesini beğenmedi ki? O zaman Silence Beach önerebilirim.. (Side) Ufak ama bol ödüllü bir otel, fiyatı da biraz daha uygundur diye Alaiye Resort&Spa (Alanya) Silence Beach'i de dün Mahmut(Dr.Mahmut Mert) önermişti. Orası da olabilir ama bizim hanım Side yi pek istemiyor, ikna olursa @Yusuf Çavuş, vera stone palaca resort çolaklı side'de tavsiye ederim abi Buraya da bir bakayım ama yukarıdaki kriter devreye giriyor yine Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2014 (düzenlendi) Silence Beach'i de dün Mahmut(Dr.Mahmut Mert) önermişti. Orası da olabilir ama bizim hanım Side yi pek istemiyor, ikna olursa Buraya da bir bakayım ama yukarıdaki kriter devreye giriyor yine abi otelde bir önceki yaz kaldım defne daha 7 aylıktı çocuk dostu oteldi ve çok memnun kalmıştım... Mayıs 28, 2014 Serdar yaman tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2014 @Serdar yaman, Jack Daniels vermeyen otel benle dost falan olamaz 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2014 @Serdar yaman, Jack Daniels vermeyen otel benle dost falan olamaz Jack daniels de kim da :D Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2014 dediğim otel sağda reklamlarda 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2014 (düzenlendi) Jack daniels de kim da :D En sevdiğim amcam Ama Spice'ın havuzu!!! daha güzel Mayıs 28, 2014 Serdar Eryürekli tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap