Tolga Başaran Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2014 Jack Daniels kısmet oldukça hersene voyage türkbüküne giderim ... jack danielsı bırak gentleman jack bilem var ... favorim ... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2014 jack danielsı bırak gentleman jack bilem var ... favorim ... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2014 Yaw konu nerelere gelmiş yapmayın giden var gidemeyen var:):)): Yusuf'um şimdiden iyi tatiller ... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2014 Bu arada tatil tarihi değişti, 14-22 haziran arasındaki herhangi bir 4-5 gün son durum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2014 Bu arada tatil tarihi değişti, 14-22 haziran arasındaki herhangi bir 4-5 gün son durum 15-20 arası tatil 22si adana 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Çağatay Oyuncu Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2014 18-21.Hazıran tarıhlerı arası tatıle gıdıcem Sızce Bodrum mu? Yoksa Kıbrıs mı? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2014 18-21.Hazıran tarıhlerı arası tatıle gıdıcem Sızce Bodrum mu? Yoksa Kıbrıs mı? Ben Kıbrıs'a gidicem bu sene kısmet olursa oraya git 21i hataya in uçakla 22si buluşma zaten Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Çağatay Oyuncu Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2014 Ben Kıbrıs'a gidicem bu sene kısmet olursa oraya git 21i hataya in uçakla 22si buluşma zaten . Olabılır abı kuzen bı ucak fıyatlarına otel fıyatlarına bakıyor duruma gore halledıcez.Belkı ondan sonrakı haftada gıdebılırız.Ama her turlu Adanaya gelıyorum ondan yana sıkıntı yok Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 2014 Bu arada tatil tarihi değişti, 14-22 haziran arasındaki herhangi bir 4-5 gün son durum Yusuf doğru dürüst bir yer bulamadım, fiyatlar uçmuş. Turizmci bir arkadaşım var, ama şu anda Yeni Zelanda'da, hafta başına danışacağım. Bu arada ben 19 Mayıs hafta sonu buradaydım, bilen var mı? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 2014 Selimiye? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 2014 OOOOOOFFFFFFFFFFFFFFF Tatil istiyorum, deniz istiyorum, bitsin istiyorum, gitmek istiyorum, annemi istiyorum 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 2014 OOOOOOFFFFFFFFFFFFFFF Tatil istiyorum, deniz istiyorum, bitsin istiyorum, gitmek istiyorum, annemi istiyorum Ben montlayım, haline şükret! Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 2014 Ben montlayım, haline şükret! Ha? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 2014 Ha? Bir deyim var ya montla şeet haline şükret diye. Ben montlayım haline şükret diom. Bana foto moto atcaktın. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 2014 Bir deyim var ya montla şeet haline şükret diye. Ben montlayım haline şükret diom. Bana foto moto atcaktın. Senin ki senin sallamamandan kaynaklı ne alakası var? ben 1 senedir debeleniyorum bitmedi gitti. Onuda geçtim, hadi diyelim kastım 1 ayda sonra sundum tezi, hoca yine istediğim gibi uzun bi tatil vermicek bana. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap